FOTBAL  »  Superliga  »  PREȘEDINTE

Dani Coman revine! Acord verbal cu clubul din Liga 1: „Suntem la stadiul de contract”

Dani Coman
Dani Coman

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 21:17 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 21:17

Claudiu Rotar, unul dintre acționarii de la Hermannstadt, a anunțat că are un acord cu Dani Coman (43 de ani), astfel încât fostul portar să revină în poziția de președinte al clubului sibian.

În august, Dani Coman a demisionat din funcția de președinte al lui Hermannstadt. Fostul portar a precizat atunci că a luat decizia în semn de protest față de situația financiară a clubului, sufocat de datorii la acea vreme.

La 5 luni de la acel moment, Coman este aproape să-și reia rolul. Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii clubului din Sibiu, a anunțat că are un acord verbal privind revenirea lui Coman, care va fi prezent la meciul cu FCSB de duminică seara (20:45).

„Ridicol! A falimentat un club și dă lecții?!” » Răspuns pentru Marian Iancu, ieșit astăzi la atac
RAPID
„Ridicol! A falimentat un club și dă lecții?!” » Răspuns pentru Marian Iancu, ieșit astăzi la atac

Dani Coman, la un pas de revenirea la Hermannstadt

„Momentan, Dani Coman este în Sibiu. O să vină la meci. Eu zic că înclină către Sibiu, 90%. Cred că și stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi.

Aici deciziile sunt mai ușor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretențiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu a revenit, dar verbal există o înțelegere. Suntem doar la stadiul de contracte acum”, a precizat Rotar, citat de as.ro.

Coman semnase cu Hermannstadt înaintea sezonului 2021/2022, la capătul căruia clubul sibian a revenit în Liga 1. El a demisionat înainte de etapa 5, după un început de sezon peste așteptări, cu două victorii și două egaluri.

Mai multe știri din Liga 1: 

Hat-trick „văruit” » Feșnic a ratat hențul din careu, dar VAR-ul nu: așa a înscris Dugandzic golul 3 cu Sepsi

Repriză de vis pentru Dugandzic » De câte minute a avut nevoie pentru a da cel mai rapid hattrick al sezonului + mesaj pentru mama sa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
danmitrescu
danmitrescu  •  20 Ianuarie 2023, 23:44

Asta de se crede mare conducator a fost marioneta lui buduru la astra.Acum din nenumaratele oferte din liga 1 alege sa linga unde a scuipat acum cateva luni.Pervers ca jucator,pervers ca si conducator,marele coman.

ovydyusb
ovydyusb  •  20 Ianuarie 2023, 22:16

Sincer, cred ca daca o sa vina la meci duminica, tot stadionul o sa ii strigam numele. Merita! Sper sa revina!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  20 Ianuarie 2023, 21:29

MARE CONDUCATOR... PESTE 3 LUNI E PLECAT... DIN CAUZA PROBLEMELOR, UNELE CREATE CHIAR DE EL...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează