FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Ridicol! A falimentat un club și dă lecții?!” » Răspuns pentru Marian Iancu, ieșit astăzi la atac

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 20:19 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 20:28

Experimentatul jurnalist GSP Remus Răureanu a comentat declarațiile lui Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, care a intervenit astăzi în direct la TV și i-a criticat pe Dan Șucu și Daniel Niculae pentru modul în care conduc clubul Rapid București.

Născut în Giulești, fan declarat al Rapidului, Marian Iancu urmărește atent situația clubului alb-vișiniu. Iar astăzi, în cadrul unei intervenții la TV, i-a criticat pe acționarul Dan Șucu și președintele Daniel Niculae:

„La Rapid nu vinzi mobilă, nu faci comerț cu mobilă, nu produci mobilă. Nu știu cât de dispus este domnul Șucu să investească la Rapid. Eu sunt născut în Giulești și nu știu de ce există o asemenea reținere de a investi.

Trebuie adus un conducător lângă Daniel Niculae. Tu pe Niculae îl pregătești pentru viitor. Aduci un conducător care a avut rezultate”.

Se face transferul! 6 milioane de euro pentru Drăgușin: „Era doar o formalitate”
ITALIA
Se face transferul! 6 milioane de euro pentru Drăgușin: „Era doar o formalitate”

„Ridicol discurs! A falimentat un club!” » Marian Iancu, „taxat” după ce i-a criticat pe Șucu și Niculae

Remus Răureanu, jurnalist al Gazetei Sporturilor, a comentat ieșirea lui Iancu. În direct la DigiSport Special, a spus:

„Ridicol discursul! Incredibil! Niculae și Șucu nu sunt buni, dar el este? A falimentat un club! Poli Timișoara, cu Iancu patron, a intrat în faliment, a dispărut. E greu să dai lecții când se întâmplă asta!

El și ceilalți foști patroni au băgat bani de pomană, prostește, din moment ce cluburile au falimentat. Și Borcea la fel spunea. Și unde a ajuns Dinamo? În insolvență!”.

„Iancu a fost condamnat pentru evaziune fiscală, e greu să țină lecții de morală”

Răureanu a „taxat” și acuzațiile lui Iancu față de Valeriu Iftime și clubul acestuia, FC Botoșani:

„A fost condamnat pentru evaziune fiscală, tot felul de infracțiuni... e greu să mai ții lecții de morală, că Iftime aranjează meciuri. E mai puțin grav decât să faci evaziune fiscală!”

Noi nu eram parte din Cooperativă, cooperativizarea o făcea Mircea Sandu, nu noi. Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1, nu știu dacă e nevoie s-o numesc eu.

 E o echipă din zona Moldovei (n.r. - FC Botoșani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. - Iftime), dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. - Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive.

Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda.

- Marian Iancu

Marian Iancu a condus-o 6 ani pe Poli Timișoara

Marian Iancu a condus clubul Poli Timișoara mai bine de 6 ani, după ce a preluat societatea în iarna lui 2005. Iancu a investit sume colosale, însă nu a câștigat niciun trofeu: a fost de două ori vicecampioană și de două ori în finala Cupei României.

În 2011, Poli n-a primit licența de Liga 1 și a fost retrogradată la masa verde. Iancu a fost ulterior condamnat la 12 ani de închisoare, în 2014, pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO. A ieșit din închisoare în vara lui 2022.

Mai multe știri din Liga 1: 

Sabău, după debutul cu 3 puncte pe banca Universității: „Cel mai mult aveam nevoie eu de victorie” + Concluziile lui Ciobotariu

Răducioiu, contrariat de ce a văzut în Superliga: „Parcă mă uitam la Liga 3. Suntem totuși în 2023”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
Normal
Normal  •  21 Ianuarie 2023, 13:51

Raureanu are mare dreptate ! Felicitari !

Cormiz
Cormiz  •  21 Ianuarie 2023, 08:11

Are multe bube domnul Marian Iancu, dar în ce privește comparația cu Lordul și afinitățile cu FCSB nu mai e nimic de zis. Degeaba o da domnul Eftimie la întors.

bozo76
bozo76  •  21 Ianuarie 2023, 05:28

Raureni tocmai ca a falimentat stie ce vorbeste. Sucu si Nicoolaie trebe sa dea 5 ture de stadion ca sa vedem daca rezista la buzunaru de la portmoneu. Intrebati.l si pe varga sau pe pashkanu. Ce ziceti sa il sunati pe muresan. Alt falimentar cu state vechi. Raureni la pas baiete...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close