FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dani Coman îi ignoră pe fanii ostili: "Nu mă împac cu ei, le dăm prea mare importanţă"

Coman va avea în continuare probleme cu fanii rapidişti
Coman va avea în continuare probleme cu fanii rapidişti

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 16:10

Conflictul dintre Dani Coman şi o parte a galeriei Rapidului e departe de a se încheia. Portarul regretă că  aaruncat cu un bidon cu apă înspre fani, dar spune că nu vrea să facă pace cu ei

"Mie îmi pare rău pentru gestul pe care l-am făcut. Trebuia să gestionez mai bine situaţia. Pe suporterii Rapidului îi consider ca şi familia mea. Nu mă pot împăca pentru că te poţi împăca doar cu un prieten, dar ei nu sînt prietenii mei. Eu nu sînt afectat.

Ei m-au înjurat încă de la încălzire. Le dăm o prea mare importanţă", a spus Dani Coman la Versus, Pe GSP TV.

VIDEO Incredibil: Coman a aruncat cu apă în propria galerie! "Sînt plătiţi să mă înjure nonstop"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
grigs1981
grigs1981  •  19 Martie 2012, 21:37

@gado O idee excelenta dar trebuie pusa in practica pe stadion.Eu cred ca la sfarsitul meciului cu Chiajna daca se scanda:Ole,Ole,Multumim Rapidule!era suficient,poate si un cor de huiduieli.Dar vorba ta FORZA RAPID!

gado
gado  •  19 Martie 2012, 21:25

acum ca ne-am varsat "amarul" ce-ar fi daca ne-am "aduna" si am decide sa ne punem neconditionat in slujba echipei si sa incercam sa iertam (dar...sa nu uitam ce s-a intamplat) si sa tinem echipa pe un loc fruntas ? poate nu vom reusi sa castigam nici cupa si nici campionatul, dar macar un loc de cupa europeana ! si mai ales meciuri bune si ...poate victorii cu steaua, dinamo,cfr si vaslui in cupa ca sa nu mai spuna porumboiu nimc rau de rapid. hai sa lasam pentru finalul de campionat momentul in care ii vom denigra/desfiinta pe cei care nu merita tricoul acestei echipe. sunt multi, dar mai au o sansa sa arate ca noi gresim. campionatul si/sau cupa inseamna IERTAREA !!

grigs1981
grigs1981  •  19 Martie 2012, 21:13

@gado Imi pare rau dar sunt un suporter obisnuit.Eu ,in discutiile din jurul meu i-am combatut pe aceia care spuneau ca Razvan si-a tras jucatori,ca are un lot echilibrat,etc.Sunt multi pseudo-ziaristi care vorbesc sa ia bani nu ca ar sti.Chiar si Dan Petrescu cand a spus ca Rapid e favorita nu s-a gandit numai la lot ci la experienta jucatorilor,ambitia antrenorilor,conducerea(Dinu Gheorghe_pacat de el).De fapt la Rapid cam 3 jucatori au constanta si consistenta in joc:Alexa,M.Antonio si Deac(+Coman).Mai e exceptia Pancu,care trebuia respectat de conducere.In rest,nu te bazezi pe ei meci de meci,ca sa poti avea pretentie la un obiectiv de durata a 34 etape.Deci ce sa faca si Razvan?Cu cine

Vezi toate comentariile (22)
Comentează