FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 1-0

VIDEO Incredibil: Coman a aruncat cu apă în propria galerie! "Sînt plătiţi să mă înjure nonstop"

Coman spune că nu-l afectează deloc atitudinea ostilă a suporterilor
Coman spune că nu-l afectează deloc atitudinea ostilă a suporterilor

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 11:56

Pe final, portarul Rapidului a cedat nervos şi s-a războit cu propriii fani, dar apoi a spus că nu-l afectează relaţia proastă cu aceştia.

În minutul 83, cînd jocul era întrerupt pentru accidentarea lui Gospodinov, suporterii rapidişti, grupaţi în spatele porţii lui Dani Coman, au avut ceva de reproşat goalkeeper-ului din Grant. După un schimb mai nervos de replici, Coman a avut o reacţie şocantă: a luat sticla de apă din poartă şi a aruncat-o către propriii fani! De la revenirea lui Dani în Giuleşti, iulie 2010, între acesta şi galerie n-a mai fost niciodată pace. La finalul partidei, Coman a vorbit calm despre incident, la Dolce Sport.

- Dani, ce s-a întîmplat spre sfîrşitul meciului, te-ai războit cu galeria...
- Nu s-a întîmplat nimic! Chiar nimic, din punctul meu de vedere. Ăştia care mă înjură meci de meci, încă de la încălzire, nici nu există pentru mine.

- Da, însă şi tu ai cedat şi...
- Nu pricepi că nu mă interesează?! Ăştia nu sînt suporteri, ăştia sînt plătiţi de cineva, nu ştiu exact de cine, să mă înjure şi atît. Asta e treaba lor, de asta vin ei la stadion. Adevărata galerie a Rapidului ţine la mine şi mă respectă.

- Iar aţi luat un gol pe final, ca şi cu U Cluj.
- Da, se vede treaba că n-am învăţat nimic din greşelile trecutului.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (40)
iulava
iulava  •  18 Martie 2012, 22:37

am fost la meci impreuna cu fiul meu..... sunt din BUZAU si cand am ajuns nu am mai gasit bilete cu valoare zerrrroooooo...... asta a fost .... dar .... sa nu va surprind cu ceea ce spun ... am fost ajutat sa intru de un jandarm care avea ceva ,,,,, cateca bilete ....... asa ca am intrat ...... am facut tot ce era posibil sa vad acest meci al echipei mele de suflet dar..... doar BOZO si DEAC si atentie COMAN au jucat fotbal ar fi bine ca dani sa fie lasatt in PACE hai RAPID

kenzo_k2001
kenzo_k2001  •  17 Martie 2012, 15:02

era bornescu mai bun de 100 de ori decat coman dar e finul lui mucescu cum sa nu joace finul

gabi_stelist
gabi_stelist  •  17 Martie 2012, 14:08

Total GRESIT ! Dani Coman a aruncat cu o sticla in cateva CIORI care stateau pe gard. Asa este corect. Pacat ca cel mai bun portar din istoria Rapidului este tratat in acest fel de niste gunoaie umane .

Vezi toate comentariile (40)
Comentează