FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB A ÎMPRUMUTAT ASTRA

Dani Coman, nemulțumit de ancheta Comisiei de Disciplină: „E deranjant ce a făcut Craiova. I-am spus patronului Mihai Rotaru”

Valeriu Argăseală și Dani Coman
Valeriu Argăseală și Dani Coman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 19:42

Dani Coman, președintele Astrei, s-a arătat extrem de deranjat după ce Comisia de Disciplină din cadrul FRF s-a sesizat, la inițiativa Craiovei, în cazul împrumutului de 300.000 de euro dat de FCSB giurgiuvenilor.

„Nu noi suntem ţinta în ceea ce a făcut Craiova. Este evident că ei au vrut să lovească în FCSB. Aşa cum i-am spus şi patronului Craiovei, prin ceea ce au făcut ei, indirect au lovit şi în munca mea. Eu sunt un om corect şi este deranjant cum au procedat cei de acolo”, a declarat Dani Coman pentru Fanatik.

Meciul Astra-FCSB, scor 0-2, a ajuns la Comisia de Disciplină! Motivul: contextul straniu al partidei din etapa trecută, cu FCSB creditor al adversarului.

Gazeta a dezvăluit în urmă cu o lună existența unui împrumut de 300.000 de euro din partea bucureștenilor către giurgiuveni. Oltenii de la CSU au invocat și materialele din presă în sesizarea făcută Comisiei de Disciplină.

20
de articole din presă sunt invocate de CSU Craiova în sesizarea din 21 martie. 11 dintre ele sunt din Gazeta Sporturilor

Citește și:

EXCLUSIV Veste-șoc: FRF anchetează Astra și FCSB! Totul s-a făcut la inițiativa Craiovei: „Gigi Becali încalcă integritatea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
198939213804366
Adrian Addryano  •  09 Decembrie 2019, 17:09

Hai cu retrogradarea clonei pesediste ilegale 2013 pentru că nu a respectat competiția și a băgat echipă a doua ca sa nu ia Steaua titlul în 2017.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Martie 2019, 13:05

Sa se facă curățenie!!! În Italia Juventus a fost retrogradata deci se poate!!!

albalbastru72
albalbastru72  •  28 Martie 2019, 12:29

Nu inteleg de ce a trebuit Craiova sa reclame un abuz evident si Comisia de Disciplina si DNA-ul nu s-au autosesizat imediat ca treaba pute rau a brutarie.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează