Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 18:02 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 18:03

Constantin Budescu (32 de ani) s-a despărțit oficial de FCSB. Dani Coman (42 de ani), nașul fotbalistului, a vorbit despre adevăratele motive ale rupturii.  

După doar 4 luni de colaborare, FCSB a oficializat „divorțul” de Constantin Budescu. Dani Coman, președintele celor de Hermannstadt și un apropiat al mijlocașului, crede că randamentul ar fi fost mult mai ridicat dacă „Budi” s-ar fi simțit apreciat și nu ar fi fost criticat constant în media de Gigi Becali. 

Omul care i-a adus pe Ianis Stoica și Octavian Popescu la FCSB a semnat! Cărui club din Liga 1 i se alătură
FC VOLUNTARI
Omul care i-a adus pe Ianis Stoica și Octavian Popescu la FCSB a semnat! Cărui club din Liga 1 i se alătură

Dani Coman: „Budescu nu a simțit apreciere la FCSB”

„Budescu nu numai că mi-e prieten, e și finul meu. Îmi pare rău că s-a despărțit de FCSB, pentru că a venit cu tot sufletul.

Sunt ferm convins că își va găsi o echipă foarte bună, pentru că jucători ca Budescu sunt rari. Budescu era la fel și în trecut, doar că lui îi trebuie o conjunctură favorabilă.

Trebuie să se simtă apreciat și atunci, da, poate da totul. Putea ajuta FCSB-ul mult mai mult decât a făcut-o, dacă simțea apreciere.

Jucători cu tehnica și viziune, pe care o are el sunt din ce în ce mai rari. Budescu nu e jucător de Liga 2, nu s-ar pune problema ca el să vină la Sibiu, pentru că nu-și permit multe echipe să-l aibă pe Budescu. Eu spun că nu a simțit apreciere la FCSB”, a spus Dani Coman, potrivit Fanatik.

Budescu, un gol în 11 meciuri la FCSB

Budescu încheie aventura de la FCSB cu cifre dezamăgitoare. A jucat doar 11 meciuri, cu tot cu cel din Cupa României, și a marcat o singură dată, din penalty, împotriva Chindiei. Și la pase de gol, un capitol la care în trecut excela, stă rău, a reușit un singur assist.

El avea al treilea salariu din lotul antrenat de Toni Petrea. Câștiga 240.000 de euro pe an, primii doi fiind Tănase (360.000) și Keșeru (300.000).

VIDEO Bourceanu, moment de sinceritate în direct: „La FCSB aveam 10.000 de euro pe lună, iar la Trabzon 72.500!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Florin Tănase, victima propriilor obiceiuri: „Cine ar plăti 3 milioane de euro ar fi păcălit. Cade non-stop!”

Lot numeros pentru FCSB în cantonamentul de la Berceni » Cei 30 de fotbaliști pe care se bazează Toni Petrea în noul an

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”