FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

I-a spus „Nu” lui Varga! Dani Coman a refuzat CFR-ul: „Vă explic și motivele”

Dani Coman
Dani Coman

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2021 15:54 / Actualizat marti, 31 august 2021 16:15

După demiterea lui Marian Copilu, Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a dorit să-l angajeze pe Dani Coman (42 de ani) pe postul de președinte, dar oficialul lui Hermannstadt a transmis că rămâne la Sibiu. 

Dan Petrescu și Neluțu Varga au avut, aseară, programată o întâlnire cu Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, în încercarea de a-l aduce pe fostul portar la CFR. Astăzi, Coman a refuzat oficial propunerea venită dinspre CFR, motivându-și decizia într-un comunicat publicat de Hermannstadt.

Dani Coman a refuzat CFR Cluj: „Am ales să nu părăsesc proiectul început la Hermannstadt”

,,Vreau să le mulțumesc celor de la CFR Cluj pentru propunerea făcută, mai ales că vine din partea unui club care domină fotbalul românesc de ani buni și este singurul care ne mai reprezintă și în acest sezon în Europa. Foarte probabil aș fi mers la fosta și următoarea campioană a Ligii I, dar am ales să nu părăsesc proiectul început la Sibiu, din câteva motive pe care vreau să le explic în continuare.

Am promis celor de la FCH, la instalare, că-mi asum proiectul promovării, iar cuvântul dat domnilor Ștefan Băcilă, Claudiu Rotar și Ciprian Fulea a fost decisiv în alegerea făcută în prezent. Cuvântul dat este mai important decât faima, banii, trofeele, de cele mai multe ori, deși, repet, provocarea de a lucra la clubul momentului în fotbalul românesc este chiar una greu de refuzat.

Fără a spune cuvinte mari, am simțit că cei de aici chiar doresc ca eu să rămân, am simțit emoția colegilor din club, atunci când au apărut știri despre posibila mea plecare și am decis că este important să le confirm încrederea acordată. Și-au pus speranțe în mine pentru bunul mers al acestui proiect și nu era momentul să plec după doar câteva luni, când de abia începem să punem bazele construcției. 

Am format această echipă alături de managerul sportiv, Radu Neguț, cel care din aceeași funcție a promovat în Liga 1 cu această echipă în 2018, alături de care îmi doresc să lucrez și să facem performanță. Există o coeziune între patronat, conducere, staff tehnic și jucători, s-a format un grup bun aici și dorința mea este de a continua munca începută.

A contat foarte mult pentru mine părerea lăsată de autoritățile locale, în frunte cu doamna primar. Am simțit că sunt alături de proiect, de fotbalul din Sibiu, că există voință, emulație.

Voi continua pe acest drum, cu speranța că lucrurile vor fi și mai bine structurate și ne vom realiza obiectivul! Sibiul are fotbal și va avea!”, a transmis Coman. 

Hermannstadt atacă promovarea în Liga 1 

Retrogradată sezonul trecut în Liga 2, Hermannstadt atacă promovarea în primul eșalon încă din primul an. După 5 etape, sibienii antrenați de Marius Măldărășanu sunt pe locul 2, cu 13 puncte.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Patronul CFR-ului, criticat dur în studioul GSP: „Nu are nuanță penală ce a făcut groful Varga? Nu se poate sesiza nimeni?”

Dan Petrescu a semnat și a fost anunțat oficial la CFR Cluj

Playtech: Aparatul electric banal care îţi poate da contorul de curent peste cap dacă îl laşi în priză. Are un consum enorm


Comentarii (32)
c23665
c23665  •  31 August 2021, 19:47
Postat de ucluj2011 pe 31 August 2021, 18:38

Mă bucur nespus de mult! Golanul ăla care-și spune "patron" nu merita un băiat atât de civilizat , de stilat , de elegant și de caracter precum Dani Coman!

Becali a vrut să-l angajeze pe Coman?!? Fugi, mă!

ilie33
ilie33  •  31 August 2021, 19:12
Postat de elgabri pe 31 August 2021, 18:40

Coman civilizat ?;))

Coman îi bătea pe toți, inclusiv pe patronul echipei Mircea Nebunu

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  31 August 2021, 19:07

Nu sunt sibian, dar bravo tie, ai caracter ca n ai lăsat clubul pt. câtva euroi în plus. Ai gândit bine

Vezi toate comentariile (32)
Comentează