FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV / VIDEO Patronul CFR-ului, criticat dur în studioul GSP: „Nu are nuanță penală ce a făcut groful Varga? Nu se poate sesiza nimeni?”

Nelu Varga, patron CFR Cluj
Nelu Varga, patron CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2021 13:50 / Actualizat marti, 31 august 2021 14:09

Comportamentul patronului de la CFR Cluj, Nelu Varga, din ultimele săptămâni, care a culminat cu demiterea lui Marius Șumudică și apoi interzicerea lui în baza de antrenament, a fost „taxat” dur în studioul GSP Live de experimentantul jurnalist Adrian Florea. 

  • Adrian Florea este șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor și jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în presa sportivă.

Ultima săptămână de la CFR Cluj a fost marcată de haos la nivel administrativ. După înfrângerea de joi seară în fața sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad, patronul Nelu Varga a decis să îi demită de urgență pe președintele Marian Copilu și antrenorul Marius Șumudică. 

Seara a fost însă pătată de un incident regretabil petrecut la stadion, în zona vestiarelor, acolo unde a avut loc o încăierare generală între angajații clubului. Varga a fost acuzat că și-ar fi trimis bodyguarzii să îl agreseze pe juristul Ioan Ivașcu, iar episoadele tensionate nu s-au oprit acolo. 

În următoarea dimineață, antrenorul Marius Șumudică s-a prezentat la stadion pentru antrenament, doar că patronul își trimisese bodyguarzii să îi interzică antrenorului accesul la stadion. Pentru toate acestea, numărul 1 de la CFR Cluj a fost criticat de jurnalistul Adrian Florea.

Adrian Florea, despre Nelu Varga: „Comportament de cea mai joasă speță”

„Cei de la CFR veneau la meciul cu FCSB după cel mai mare scandal din ultimii ani, după ce îi masacrase Steaua Roșie, după ce se bat ăia la stadion. Legat de asta, ce a făcut domnul grof Varga (n.r. titlul de conte purtat în trecut de marii latifundiari din Ungaria), că nu-l pot numi patron, nu are o tentă, măcar o nuanță penală? Bodyguarzii sunt trimiși să bată oameni din club, care îl apărau pe antrenorul pe care el îl pusese acum două luni! Nu se poate sesiza nimeni? Există declarații, imagini. 

Comportamentul lui Varga este de cea mai joasă speță. Pui un antrenor, apoi îți bați joc de el. Ăla vine la antrenament, tu schimbi ora antrenamentului și nu-l lași să intre pe teren. Nu-l apăr pe Șumudică, nu sunt fanul lui, să fie sănătos. Am înțeles că a luat și 300.000 euro. Dar cum să te comporți așa?”, a spus Florea la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

În cele din urmă, Șumudică a fost demis, iar CFR Cluj l-a înlocuit pe acesta cu Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit titlul în 2018, 2019 și 2020. 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu a semnat și a fost anunțat oficial la CFR Cluj

Nelu Varga s-a înțeles și cu noul președinte! Organigramă de forță la CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
ray51
ray51  •  05 Septembrie 2021, 13:15

Nu stiu de ce Dan Petrescu... Dar, l-am prevenit pe Sumudica sa lase tonul 'triumfator' de prost gust si sa-si vada de meserie. Nu a tinut cont si iata ce i s-a intamplat. Pana la urma cum iti asterni asa dormi. Si-a asumat atitudinea triumfalista dupa sezoanele la turci si a chixat enorm la CFR. Consider ca are nevoie de o consiliere psihologica.

dodo001
dodo001  •  01 Septembrie 2021, 19:07
Postat de pacala1978 pe 31 August 2021, 14:28

Varga nu a fost altceva decat un interlop intr-un cartier de pensionari. Nu se va schimba veci. Astia care au facut bani dupa revolutie o mare parte i-au facut nu ca au fost destepti ci pentru ca nu erau reguli. Din pacate o mare parte din oamenii din fotbal sunt de astia. Nu ai cum sa-i cilezezi. Asteptam din urma industria IT si oamenii care sunt destepti si fac bani pentru ca neuronii le fac sinapse nu pentru ca muschiul lor e mai mare ca al pensionarului de 90 de ani.

E adevarat ce spui tu, Gigi al tau e foarte corect, el nu minte, nu inseala, nu trimite bodyguarzii, el e un inger

dodo001
dodo001  •  01 Septembrie 2021, 19:02
Postat de planetfun pe 31 August 2021, 17:50

valiza aia era sa se joace corect ! dna il ancheta pe becali, in timp ce cfr blatuia la greu . la asta se refera. toate titlurile voastre sunt dubioase.

Tot corect se alerga cu putin timp inainte după jucatorii Gloriei Bistrita, inainte de meciul direct. Oare cine fugea si striga dupa ei? Nu cumva Gigi? Tor corect era, nu?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează