FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI

EXCLUSIV // VIDEO Energizant pentru Dinamo: „Ne-a dat aripi” » Solicitarea specială a lui Dani Iglesias

Dani Iglesias, mijlocaș Dinamo. 
Foto: Imago
Dani Iglesias, mijlocaș Dinamo. Foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 17:00

Decarul ”câinilor”, Dani Iglesias, susține că victoria de la Botoșani le-a redat încrederea jucătorilor dinamoviști

Dinamo - FC Voluntari, diseară, de la ora 20:30, pe stadionul "Arcul de Triumf", este epilogul anului 2023 din punct de vedere fotbalistic în campionatul intern.

Roș-albii tocmai au bifat o victorie, la Botoșani (2-0), prima după 13 etape de chin, 10 eșecuri și 3 remize. Voluntariul a pierdut ultima rundă, acasă, cu FCU Craiova (0-1), dar în ultimele cinci runde a răpus Farul (4-2) și Rapid (2-1).

Andrei Nicolescu, la negocieri cu Gigi Becali pentru 2 jucători! Patronul FCSB a dat din casă: „Îi vreau în play-off, achit eu diferența!”
DINAMO
Andrei Nicolescu, la negocieri cu Gigi Becali pentru 2 jucători! Patronul FCSB a dat din casă: „Îi vreau în play-off, achit eu diferența!”

Dani Iglesias este un om important pentru Zeljko Kopic

Cu toate că se anunță ocupată doar jumătate din capacitatea arenei "Arcul de Triumf", "câinii" lui Zeljko Kopic vor să-și ia la revedere de la fani cu o victorie. Care să aducă "haita" la 7 puncte de primul loc de baraj, ocupat acum de Poli Iași.

"Este o victorie ce ne-a dat aripi, dar suntem, totuși, la 10 puncte în spatele primei echipe ce ocupă un loc de baraj. Mai sunt multe meciuri de jucat, cred că putem să ne îndeplinim obiectivul și să continuăm în Liga 1", a declarat Dani Iglesias pentru GSP.ro.

Decarul "câinilor" a fost unul dintre oamenii importanți ai promovării, a avut un start slab de campionat, dar Zeljko Kopic se bazează pe el. A fost titular în toate cele patru meciuri, fiind scos doar în ultima etapă, cu FC Botoșani, o mutare tactică a croatului.

Dorințele de Sărbători ale lui Dani Iglesias

Chestionat ce-și dorește de Crăciun, Dani Iglesias a făcut referire și la fanii echipei.

"Sper ca suporterii să rămână alături de noi, așa cum s-a întâmplat în ultimele luni, foarte grele pentru Dinamo. Să ne susțină cum au făcut-o. Merită mult mai mult de la noi!

Pentru mine și pentru familia mea îmi doresc sănătate. Iar eu să am forță să menținem Dinamo în prima ligă", a mai reacționat spaniolul de 28 de ani.

6goluri și 2 assist-uri a adunat Dani Iglesias pentru Dinamo în 50 de meciuri. În Liga 1 nu a avut până acum nicio reușită

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dinamo joacă tare în „cazul Rotariu”! Până când așteaptă un răspuns de la fotbalistul pe care Gigi Becali l-a scos în afara lotului

EXCLUSIV // VIDEO Gonçalo Gregório a împrumutat atitudinea antrenorului Zeljko Kopic: „Ne batem” » Cadoul de neuitat al copilăriei, de Crăciun: ați jucat și voi?

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează