FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Pune la îndoială autoritatea antrenorului, după scandalul cu Gabi Tamaș: „Jucătorii se vor gândi că îi înregistrează și îi dă la suporteri”

Nicolae Constantin // foto: Imago Images
Nicolae Constantin // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 11:55 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 12:08

Daniel Chiriță (48 de ani), fost jucător la Petrolul, a comentat scandalul de la clubul ploieștean, unde Gabi Tamaș a înjurat suporterii într-o convorbire telefonică cu antrenorul Nicolae Constantin, pe care acesta din urmă a înregistrat-o și a trimis-o mai departe.

4 episoade șocante cu Gabi Tamaș la Petrolul: „Și-a aruncat colegul de la masă după ce s-a îmbătat tun, apoi căuta să bată antrenorul!”
PETROLUL
4 episoade șocante cu Gabi Tamaș la Petrolul: „Și-a aruncat colegul de la masă după ce s-a îmbătat tun, apoi căuta să bată antrenorul!”

Fostul jucător de la Petrolul consideră că fotbaliștii nu vor mai avea încredere în Nicolae Constantin

Daniel Chiriță, fostul fotbalist în baza căruia se afla Tamaș în momentul în care l-a sunat pe Nicolae Constantin, se întreabă cum vor mai putea jucătorii să aibă încredere în antrenorul lor. 

„Stau și mă întreb cum va reacționa orice jucător cu nume mai important care vine la Petrolul și e abordat de Nae Constantin. Nu mai ai încredere să vorbești cu antrenorul, că dacă vrei să spui ceva, te gândești că te înregistrează și te dă la suporteri. Așa că te ferești.

Părerea mea e că Tamaș a comis greșeala totală, nu trebuia să facă asemenea afirmații la adresa suporterilor. Dar el, când bea, se transformă. Ăsta e Gabi Tamaș, își asumi asta când îl aduci la echipă, pentru că știi foarte bine ce s-a întâmplat de-a lungul vieții lui în fotbal, ce probleme are.

De ce Costel Lazăr a știut să gestioneze situația și i-a închis telefonul, dar tu i-ai răspuns? Cred că a fost premeditată, 100%. Ce o fi zis? «Ne deranjează, face gălăgie în vestiar, pune problema banilor, așa că hai să-l dăm afară. Cum? Îl provocăm, îi spunem de suporteri, iar el nu se poate abține și aruncă vorbe urâte»”, a precizat Chiriță la Pro Arena. 

AUDIO » Înregistrarea în care Gabi Tamaș înjură suporterii Petrolului

Ce spusese Nicolae Constantin

În cadrul conferinței de joi, Nicolae Constantin a susținut că nu l-a înregistrat pe Tamaș premeditat, ci că o aplicație instalată pe telefonul mobil a făcut-o automat:

„Înregistrarea care a apărut e făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat.

Am o aplicație, pentru că la un moment at am fost amenințat de cineva foarte urât și am preferat să îmi pun o aplicație care să înregistreze toate discuțiile.

În momentul în care au fost discuțiile că de ce pleacă Tamaș, a trebuit să ne justificăm într-un fel. Am dat înregistrarea către liderii galeriilor, pentru că erau întrebări din partea lor, nu își doreau această plecare. Mai departe, cum a ajuns în online, nu știu. Eu am dat-o doar galeriilor”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Imagini noi cu stadionul din Liga 1 în care s-au investit aproape 30 de milioane de euro: „Ne apropiem de finalizare!”

Scuza găsită de FCU Craiova, la două zile după ce un suporter a fost înjurat grosolan de pe contul clubului: „El a fost, nu noi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
endervisa
endervisa  •  14 Octombrie 2022, 17:44

Pe langa faptul ca e fapta penala ce a facut ‘antrenorul’, normal era sa fie zburat in secunda 2 pentru asta. Ca faci asta sau ca abuzezi sexual un jucator, ca Mangia, tot abuz si fapta penala este. Auzi la el, a dat la suporteri sa inteleaga aia de ce vor sa il lase pe Tamas sa plece. Pai tu, ca mare antrenor, nu esti in stare sa ai o discutie cu suporterii? Ce face la infrangeri? Inregistreaza sedintele tactice, sa le arate suporterilor dupa meci, ca el a zis bine, jucatorii nu au respectat? Ce *** de om… si o spune unul care nu-l suporta pe Tamas…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

angorkha
angorkha  •  14 Octombrie 2022, 14:42

Sifonareul tot sifonar ramane. O infractiune nu scuza o alta infractiune. Va dati seama ca acest antrenor "emerit" va pleca de la Petrolul, mai devreme sau mai tarziu. Cine va vrea sa lucreze cu el? Mai poti sa spui ceva fara sa te gandesti ca va fi folosit impotriva ta? Auzi la el, aveam o aplicatie automata de inregistrare... I-a spune-ne si noua domnu antrenor,care e aia? Ca si noi suntem amenintati si vrem sa ne aparam.. Macar era barbat si is asuma. Da . l-am inregistrat pentru ca jugnit echipa, jucatorii si m-a durut/deranjat.. Atunci era altceva.. Acum remoane doar un sifonar, la cel ca aia de la CSA

rottwailer
rottwailer  •  14 Octombrie 2022, 13:28

Chirița sa-și vadă de treaba lui ca și jucătorii de fotbal! Ei trebuie sa vorbească pe teren, in principiu și nu la cârciuma sau in troleu. Sunt plătiți cu multi bani. Sa aibă bunul simt macara ca nu sunt vedete ca Messi! Și nici Messi nu înjură fanii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează