FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

VIDEO EXCLUSIV „Ți-au făcut manevră, Gabi!” » Era cu Tamaș la pahar când înjura suporterii Petrolului și a spus tot la GSP Live: „Lumea trebuie să știe”

Gabriel Tamaș și Daniel Chiriță/ foto Facebook @Daniel Chiriță
Gabriel Tamaș și Daniel Chiriță/ foto Facebook @Daniel Chiriță

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 21:06 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 22:19

Daniel Chiriță (48 de ani), fost coechipier cu Nae Constantin (48 de ani) la Rapid, a avut un mesaj de încurajare pentru Gabi Tamaș (38 de ani), după ce înregistrarea cu stoperul  înjurând suporterii Petrolului a fost făcută publică. De asemenea, Chiriță susține că era cu Tamaș în timpul convorbirii respective cu Nae Constantin. 

Nae Constantin, antrenorul de la Petrolul, a susținut astăzi o conferință de presă în care a dezvăluit că el a fost cel care l-a înregistrat pe Tamaș. Ulterior, tehnicianul a dat înregistrarea către liderii galeriilor, apoi aceasta a apărut în presă. 

Bogdan Stelea intervine în „scandalul Tamaș”, după dezvăluirile lui Nae Constantin: „Să-și vadă de treaba lui, habar n-are!”
PETROLUL
Bogdan Stelea intervine în „scandalul Tamaș”, după dezvăluirile lui Nae Constantin: „Să-și vadă de treaba lui, habar n-are!”

Daniel Chiriță, mesaj de încurajare pentru Gabi Tamaș, pe facebook

„Succes, frate! În continuare ești numărul 1 la 38 de ani și sincer cei care te-au înregistrat sunt oameni de nimic. Lumea trebuie să știe că ai fost la mine la un pahar, ți-au făcut manevră. Te-au provocat să te dea afară!”, a scris Chiriță pe Facebook.

Chiriță, fost fundaș dreapta, l-a avut coleg pe Nae Constantin la Rapid, în perioada 1999-2001. 

Daniel Chiriță, intervenție în forță la GSP Live: „Nu accept sifoane d-astea, securiști!”

Daniel Chiriță a vorbit și la GSP Live despre situația de la Petrolul și despre seara în care Tamaș a vorbit la telefon cu Nae Constantin.

„Gabi e prietenul meu, suntem prieteni foarte buni. Luni seară, după antrenamentul Petrolului, 7-8 jucători au fost la mine la bază, unde am bază sportivă, am restaurant, am stat la masă, am mâncat, am băut. După ora 22:00 au fost niște discuții cu președintele, cu antrenorul. 

Acolo au început discuțiile. El a fost provocat. Discuțiile au fost referitoare la meci (n.r. - 0-2 cu FCSB), îl știți pe Gabi. Toată lumea îl știe pe Gabi, când bea un pahar, e mai slobod la gură. A început să spună, s-a văzut că e puțin băut și Nae a început să îi arunce: «Domne', dar știi că la noi suporterii...» Apoi Gabi a început, cum știți. 

Eu îl cunosc pe Gabi, când e treaz e un om diferit, e pâinea lui Dumnezeu. Eu sunt supărat pe antrenor, nu ai cum să faci așa ceva. Am văzut conferința de presă în care Nae Constantin și-a asumat convorbirea și înregistrarea. Eu nu știu acum cum îl percep ceilalți jucători pe Nae la echipă. 

Dacă sunt un jucător cu personalitate, iar tu Nae Constantin mă înregistrezi, nu știu ce fac. De când sunt eu în România nu am auzit un antrenor care să înregistreze. A fost premeditat. Am fost aici jucători și foști jucători de la Petrolul. El zicea: «Vreau să joc la Petrolul, nu vreau să pierd».  

Era supărat că a pierdut cu FCSB. Apoi a venit discuția cu suporterii, dar a fost inflamat. El a greșit, i-am zis că a greșit, că nu trebuia să vorbească cu antrenorul asta. Dar nu poți să îl înregistrezi și să îl dai pe mâna suporterilor. Așa s-a vrut. Scopul fiind să se scape de el. El face presiuni. La Petrolul, eu așa știu, în vestiar nu trebuie să vorbească nimeni, chiar dacă sunt sau nu sunt bani. 

El a ajutat clubul cu 100.000 de euro, dar i-a primit înapoi în două tranșe. El i-a primit după conversie (n.r. - conversia euro - lei), de exemplu el a pierdut vreo 2.000 de euro din a doua tranșă, i-a dat în lei, nu în euro. Cei de la club nu agreează asta «Vine ăsta, ne pune probleme, ne ceartă, ne întreabă de bani. Hai să scăpăm de el. Cum să scăpăm de el? Îl înregistrăm, poate zice ceva nebunul». 

Suporterii, cum sunt pătimași, nu agreează asta. E păcat, nu vreau să mă gândesc că se rupe vestiarul. De când a venit la Petrolul, Gabi era pe un drum fotbalistic foarte bun, a jucat foarte bine. Eu l-am văzut un lider. Eu sunt debusolat, mâhnit. Eu nu accept sifoane d-astea, securiști. Eu știu că Nae e băiat bun, am fost coleg cu el, nu știu ce a fost în capul lui”, a declarat Chiriță la GSP Live.

VIDEO. Nae Constantin: „Eu l-am înregistrat pe Gabi Tamaș”

Nae Contantin a dezvăluit astăzi că el l-a înregistrat pe Tamaș: 

„Înregistrarea care a apărut e făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicație, pentru că la un moment at am fost amenințat de cineva foarte urât și am preferat să îmi pun o aplicație care să înregistreze toate discuțiile. 

În momentul în care au fost discuțiile că de ce pleacă Tamaș, a trebuit să ne justificăm într-un fel. Am dat înregistrarea către liderii galeriilor, pentru că erau întrebări din partea lor, nu își doreau această plecare.

Mai departe, cum a ajuns în online, nu știu. Eu am dat-o doar galeriilor. Ce a apărut e doar o parte, toată înregistrarea are 15 minute. Îmi asum, nu puteam să vin în fața voastră să mint. Dacă e o greșeală, o să plătesc pentru asta”.

AUDIO Înregistrarea în care Gabi Tamaș înjură suporterii Petrolului

Citește și:

Dică atacă Silkeborg cu 3 jucători desființați public de Becali: „Nu mai joacă la noi în viața lui!”

Imagini care vă pot afecta emoțional » CFR Cluj - Slavia, întrerupt 15 minute, după ce unui spectator i s-a făcut rău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
nini53
nini53  •  15 Octombrie 2022, 07:56
Postat de Cronos666 pe 13 Octombrie 2022, 22:13

Uite unde era adevaratul sifonar, fix la fumigenele republicane. Deci, astia si-au batut joc de Tamas. Si cu banii luati dat la huligani. Tamas acum, poate face plangere penala ptr infectul de Naica. RESPECT TAMAS.

Asta inseamna ca daca cineva te injura si te bate pana te omoara, iar tu ai filmat aceasta si faci publica filmarea, risti sa fi dat in judecata si sa faci pârnaie fiindca ai fost ,, sifonar"..? Culmea este ca cei care au fost vizati si se considera ,,suporteri", tin partea celui care se .... pe ei.Sa fie o forma de masochism ...?

Kata22345
Kata22345  •  15 Octombrie 2022, 01:23

Sa,se lase de fotbal....un bețiv ***.ce exemplu da?LASA-NE tamașe BETIVULE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gheorghe
gheorghe  •  14 Octombrie 2022, 10:01

Nimeni nu spune ce căutau ACOLO după meci,7 -8 jucători, interesant....și foști jucători...bine, am înțeles, la băutură, dar cu ce ocazie ? Cine pe cine,, lucrau" ei acolo ? Cine cui făceau ei ,, manevră" acolo ....? Că nu va așteptați voi sa vă înregistreze,fraierul" e altceva ! Ați cam căzut în propria groapă, ploieștenii ii lucrau pe ai lor , Tamaș, coa (r)dă de topor....Îmi puteți spune și mie cine a rupt vestiarul ? Tamaș care CHEMASE- NU INVITASE ! TOATĂ ECHIPA(erau doar 7-8 !) sau antrenorul căruia îi ceri socoteală prin telefon , noaptea , băut ...? .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează