FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Dezvăluire în premieră despre cel mai discret patron - campion din Liga 1: „Ne-a reproșat o singură dată ceva, la un meci cu Dinamo. A intrat în vestiar și a zis un singur lucru”

Daniel Munteanu (în alb), când juca pentru Unirea Urziceni.
Foto: Arhivă GSP
Daniel Munteanu (în alb), când juca pentru Unirea Urziceni. Foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 12:39 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 13:55

Daniel Munteanu (44 de ani), fost jucător la Foresta Suceava, Farul Constanța sau Unirea Urziceni, a povestit, în direct la GSP Live, despre comportamentul pe care Dumitru Bucșaru, fostul patron al ialomițenilor, îl avea în perioada când acesta activa la campioana din 2009 a Ligii 1.

Fostul fundaș central a vorbit și despre Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, pe care l-a caracterizat drept „cel mai deosebit antrenor cu care a lucrat”. Cei doi au colaborat la Unirea Urziceni în perioada 2006 - 2008. 

VIDEO. Daniel Munteanu, despre Dumitru Bucșaru: „Nimic de reproșat! A fost un patron deosebit”

„A fost un patron deosebit. A fost singurul patron din Liga1, de la echipele la care am jucat, care niciodată nu a intrat în vestiar sau a venit vreodată la echipă să ne certe, indiferent de rezultat. 

Avea două dorințe sau două pretenții: de Crăciun, imediat când intram în vacanță, să mergem la o masă împreună, iar a doua sau a treia zi după Paște să facem la fel o masă împreună. 

Ne-a reproșat o singură dată ceva, dacă țin bine minte, la un meci cu Dinamo, câștigat de noi, 3-2 la Urziceni. Dinamo avea 2-0 la pauză. A intrat în vestiar și a zis un singur lucru: «să vă fie rușine. Eu atât am cerut. N-am nicio problemă dacă ne bate Dinamo, dacă ne bate oricine, dar vreau să văd fotbal. Vreau să văd că jucați fotbal de plăcere».

Dezvăluire în premieră despre cel mai discret patron - campion din Liga 1: „Ne-a reproșat o singură dată ceva, la un meci cu Dinamo. A intrat în vestiar și a zis un singur lucru”
Dumitru Bucșaru (dreapta). Foto: Arhivă GSP

În momentul ăla, toată echipa s-a transformat. Am ieșit pe teren și am câștigat meciul. Dar eu nu l-am auzit niciodată să vorbească urât sau să reproșeze ceva.  A fost un patron desoebit. Nu a rămas niciodată dator, cel puțin în cazul meu. Plecasem la Vaslui, mai aveam două salarii restante. Aveam și prime de luat din campionat, care se plăteau conform graficului. 

I-am spus: «știți, dar eu ... » Și el mi-a zis la telefon: «Dănuț, dacă eu cumva rămân dator la tine cu 50 de bani, mă suni și îmi spui doar atât, că sunt nesimțit. » N-aveam dubiul că ar fi rău intenționat. Într-adevăr, am fost plătit până la ultimul leuț, cu toate că eu jucam la altă echipă și puteam conform contractului de transfer să nu mai am pretenții nici la salarii, nici la primă de joc”, a declarat Daniel Munteanu, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

20 de ani cu Becali la FCSB » Istoria unei mutări care a transformat Liga 1: GSP face TOP 5 lucruri bune și rele
FCSB
20 de ani cu Becali la FCSB » Istoria unei mutări care a transformat Liga 1: GSP face TOP 5 lucruri bune și rele

Daniel Munteanu: „Dan Petrescu e cel mai deosebit antrenor cu care am lucrat”

„Dan Petrescu e cel mai deosebit antrenor cu care am lucrat. Din punct de vedere uman, rar am văzut un om ca dânsul. 

Lui nu îi place să piardă. Se băga la miuțe cu noi la antrenament. Arbitra, jucam până când echipa în care juca trebuia să câștige. Ăsta este el. 

Și ieșirile, vorbele adresate jucătorilor nu sunt spuse cu răutate. Nu poate să se abțină în momentul ăla. Dar, ca om, este unul deosebit. Fața pe care o vedem la televizor, când este văzut înjurând jucătorii, îi poate deforma imaginea. 

Dar, să știți, că și la Urziceni, după meciuri, era acel antrenament de recuperare, de refacere și venea mister, așa cum îi spuneam toți jucătorii, și își cerea scuze în fața colectivului pentru ieșirile nervoase din timpul meciului. Se vedea că scuzele erau sincere. Nu le spunea cu răutate. Așa este el ca om”, a mai punctat fostul fotbalist. 

Citește și:

Fotbalul românesc e în comă, Burleanu prosperă » Președintele FRF, conflict de interese: face bani în nume personal de la cluburile pe care le conduce + Detaliile imperiului Burleanu

Premieră pentru Flavius Stoican » Ce a reușit să facă antrenorul de la FC Botoșani după 10 încercări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
creeperno807
creeperno807  •  23 Ianuarie 2023, 22:37

Tot discret a si fugit

legio.sud
legio.sud  •  23 Ianuarie 2023, 17:21
Postat de cirus11 pe 23 Ianuarie 2023, 14:58

Dovada ca si cel mai civilizat patron e capabil sa devalizeze complet clubul si sa-l radieze... Manierele nu arata neaparat caracterul.

Zău , eu cred , contrariul .

legio.sud
legio.sud  •  23 Ianuarie 2023, 17:20
Postat de miciBIO pe 23 Ianuarie 2023, 14:17

Deosebit de discret, încât a distrus o echipă și nu știe nimeni unde sunt banii pe care echipa i-a încasat!

Ce patron … un tzepar clasic , sa orientat perfect , mai întâi și-a creat conexiunile politice apoi , pac lovitura în cârdășie cu Nașu ( M. Sandu ) … bă Daniel munteanu , lasă-ne cu astfel de caractere : Dan și Bucșaru !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează