FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Daniel Niculae, anunț cu privire la viitorul lui Horațiu Moldovan: „E mai mult decât s-a vehiculat”

Horațiu Moldovan/ foto Imago Images
Horațiu Moldovan/ foto Imago Images

Articol de , , - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 18:09 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 18:49

Președintele celor de la Rapid, Daniel Niculae (41 de ani), a precizat că Horațiu Moldovan ar avea o clauză de reziliere mai mare de 800.000 de mii de euro.

De asemenea, Niculae a mai explicat că se va interesa de amenzile egale primite de FCSB și Rapid, în urma incidentelor de la derby, mai ales după mesajele rasiste afișate de fanii roș-albaștrilor.

Povestea din spatele unei fotografii ANTOLOGICE, publicate în premieră de GSP » Amintirile copilului de mingi, care a ajuns o legendă
INEDIT
Povestea din spatele unei fotografii ANTOLOGICE, publicate în premieră de GSP » Amintirile copilului de mingi, care a ajuns o legendă

VIDEO. Daniel Niculae despre Horațiu Moldovan

„Am o pereche de cătușe și-l voi lega de bară aici! (n.r. râde). Nu e vorba de o clauză de 800.000 de mii de euro, ci de o sumă mai mare în cazul lui Horațiu Moldovan. Importantă este existența acestei clauze și-mi pare rău că n-am reușit să o evităm”, a spus Daniel Niculae.

Întrebat de amenzile egale primite de FCSB și Rapid după derby, în contextul în care FCSB a avut o serie de mesaje rasiste, Daniel Niculae a spus:

„Nu știu ce să spun. Au fost mai multe la noi, probabil ține și de încadrarea la care am fost supuși. O să am o serie de discuții și mă voi interesa mai mult”, a spus Daniel Niculae.

Weekendul se termină luni seară cu Rapid-U Cluj, două echipe de tradiție ale fotbalului românesc, care se află în formă bună. U Cluj e o echipă care va prinde play-off-ul în acest an. N-ar trebui să suferim după pauzele internaționale, mai ales că s-au întors toți jucătorii.

- Daniel Niculae, președinte Rapid

Citește și alte știri:

Noul stadion din România a primit și ultimul aviz! » Construcția poate începe: va fi a doua cea mai mare arenă a țării

Solicitare fără precedent în piața media » Grupul care deţine drepturile TV ale echipei naționale: „Suspendați emisia acestui post!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează