FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Rapid, gafă uriașă: „Nu știu cum l-a pierdut pe Octavian Popescu! E din aceeași categorie cu Dobrin”

Octavian Popescu a marcat primul său gol în tricoul celor de la FCSB și este unul dintre cei mai apreciați jucători de la echipa „roș-albastră” din acest sezon, iar tânărul fotbalist l-a impresionat pe Daniel Pancu
Octavian Popescu a marcat primul său gol în tricoul celor de la FCSB și este unul dintre cei mai apreciați jucători de la echipa „roș-albastră” din acest sezon, iar tânărul fotbalist l-a impresionat pe Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 07:28 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 11:01

Octavian Popescu, 18 ani, a marcat primul său gol în tricoul celor de la FCSB și este unul dintre cei mai apreciați jucători de la echipa „roș-albastră” din acest sezon. Daniel Pancu dezvăluie că tânărul jucător putea semna cu Rapid.

Octavian Popescu a fost integralist și a făcut unul dintre cele mai bune meciuri în tricoul „roș-albastru”. Cel care i-a luat locul lui Dennis Man în atacul echipei lui Toni Petrea a marcat primul său gol în Liga 1 și i-a oferit pasa de gol lui Florin Tănase, care a deschis scorul în prima repriză. Puștiul-minune care face senzație în tricoul lui FCSB putea ajunge la două mari rivale. Craiova l-a avut în curte, împrumutat în sezonul 2019/2020 de la Regal, iar Daniel Pancu dezvăluie că și Rapid putea să îl transfere!

Daniel Pancu: „Nu l-am văzut jucând pe Dobrin, dar probabil că e în acea categorie”

„Pe Tavi Popescu nu ştiu cum l-a pierdut Rapid. Era genul acela, când sunt multe grupe de copii pe terenuri alăturate şi eram antrenor şi mă uitam stânga-dreapta, Octavian Popescu îţi sărea în ochi de la o sută de metri. Te uitai şi îl vedeai cum atinge mingea şi cum începe acea şerpuire printre adversari.

L-am luat şi cred că primul lui joc la seniori a fost cu mine într-un amical Rapid - Voluntari, a fost primul meu joc la liga a treia. E un talent fantastic, eu nu l-am văzut jucând pe Dobrin, dar probabil că e în acea categorie, pe acolo” a declarat Daniel Pancu la TV Telekom Sport.

Octavian Popescu, lăudat de Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru

Este polivalent, are calitate, s-a adaptat bine și în poziția de extremă. Dar cred că inter este poziția perfectă pentru el, să vină mereu cu fața la poartă. Pentru mine este un mare câștig. Copilul are noroc și că lucrează cu Neubert.

Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

Uite că uşor, uşor, s-ar putea să-l vedem şi pe el. Atenţie, e foarte tânăr, are timp să înveţe lucruri. Uitaţi-vă unde-i mingea, tot timpul aproape de picior. Cred că golul ăsta îl va ajuta, cred că va marca mai multe goluri. Sper să o facă, e foarte tânăr încă. Dar ce face, ce joacă, e de-a dreptul... Chiar vrei să te uiţi la FCSB. Joacă un fotbal bun

Basarab Panduru, la Telekom Sport

VIDEO. Ilie Stan: „Sper ca FCSB și Steaua să fuzioneze”

Citește și alte știri din Liga 1:

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan

Basarab Panduru, vrăjit de un fotbalist de la FCSB: „E magician, omul pentru care te duci la stadion”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
gesepescu
gesepescu  •  01 Februarie 2021, 14:13
Postat de bazinga pe 31 Ianuarie 2021, 13:55

Ati auzit delirul ciobanului ? 500 de milioane, mai bun decat Messi si M' Bappe si ce mai, 1 miliard face ! Doamne, ce bufon sinistru !

le zice pentru astia ca tine :)

iobag
iobag  •  31 Ianuarie 2021, 18:09

Asta mai lipsea, sa se rateze si Popescu pe la vreo echipa obscura din ligile secunde. Macar la Steaua are toate conditiile si depinde doar de el cat de mult o sa creasca. Oricum e foarte talentat baiatul dar momentan nu are nimeni de ce sa il compare cu Dobrin.

gigelos
gigelos  •  31 Ianuarie 2021, 18:08
Postat de alenb pe 31 Ianuarie 2021, 16:05

Parerea ta, mie mi se pare Budescu peste. Lupu avea patrunderile pe extrema, dribla mai bine, dar la pasa lunga sau centrari Budescu este peste. Plus ca Budescu e conducator de joc, Lupu era extrema stanga, daca ar fi jucat impreuna mai degraba Budescu il lansa pe Lupu.

Budescu ca valoare peste Lupu ? Nu sunteti sanatosi la cap .

Vezi toate comentariile (68)
Comentează