FOTBAL  »  Superliga  »  LAUDE

VIDEO Pancu, fermecat de transferul din SuperLigă: „E o «bombă»! E foarte rar așa ceva, aș vrea să-l cunosc”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de , - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 19:22 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 19:32

Daniel Pancu (46 de ani), fost atacant, în prezent selecționer al naționalei U21, a vorbit la superlativ despre noul vârf al Rapidului, kosovarul Albion Rrahmani (23), autor a 6 goluri în doar 4 meciuri pentru giuleșteni.

Transferat pentru a-i fi dublură lui Marko Dugandzic, Albion Rrahmani a luat pe sus campionatul României. Atacantul kosovar, cumpărat cu 600.000 de euro de la Ballkani, a înscris 3 „duble” în primele 4 meciuri în SuperLigă, cu FCU Craiova, Dinamo și CFR Cluj, și l-a impresionat profund pe un atacant legendar al Giuleștiului, Daniel Pancu.

Actualul selecționer de la U21 laudă transferul lui Rrahmani, despre care spune că ar fi interesat să-l cunoască, să înțeleagă cum s-a adaptat așa rapid la un fotbal nou.

Liber de contract, Dorin Rotariu se antrenează cu o echipă din România: „E alături de noi” + „Dacă mai stătea la Dinamo, ajungea la Manchester United”
DECLARAȚII
Liber de contract, Dorin Rotariu se antrenează cu o echipă din România: „E alături de noi” + „Dacă mai stătea la Dinamo, ajungea la Manchester United”

Daniel Pancu, fermecat de Albion Rrahmani: „E o «bombă»! E foarte rar așa ceva, aș vrea să-l cunosc”

„Cred că a fost un transfer bun din punct de vedere financiar, având în vedere ce sume de transfer se plătesc în campionatul României pentru jucători români care încă nu au demonstrat nimic.

Acomodarea lui este o mare surpriză pentru mine. Aș fi interesat să-l cunosc, pentru că se întâmplă foarte rar ca un jucător să marcheze 6 goluri în 4 etape. Și cred că a mai avut 4-5 situații clare de a marca.

E o mare «bombă». Așa îl văd. E foarte greu de marcat, simte foarte bine spațiile și are cea mai importantă calitate a unui atacant, atacă foarte bine colțul scurt. Asta e foarte rar în ziua de astăzi”, a afirmat Pancu astăzi, la lansarea noii cărți a lui Aurel Țicleanu, „Puțin mai altfel despre... fotbal”.

Rapid sigur va lupta la titlu. Nu știu dacă-l va câștiga sezonul ăsta, dar cu siguranță va avea nevoie și va depinde de golurile lui Rrahmani. 

- Daniel Pancu

Pancu, fermecat de transferul din SuperLigă: „E o «bombă»! E foarte rar așa ceva, aș vrea să-l cunosc”
Kosovarul Rrahmani are un început excelent la Rapid

Citește și: 

Daniel Sandu, șeful departamentului de scouting de la Rapid, povesteşte cum a ajuns Albion Rrahmani în Giuleşti: „L-am urmărit în 10 meciuri”

FCU Craiova dă vina pe „birocrația excesivă din România” în cazul jucătorului „dispărut”: „Aberant! Zid de rea credință și dispreț”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1cesare
1cesare  •  28 Septembrie 2023, 09:56

ce caută panciu la U21?... ce-l recomandă? ... aaa slughiţă.

Daryboss
Daryboss  •  28 Septembrie 2023, 09:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează