FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, pusă în gardă de selecționer: „La Rapid sunt cei mai mulți campioni”

FCSB - Rapid, foto: facebook FCSB
FCSB - Rapid, foto: facebook FCSB

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 16:49 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 16:56

Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul naționalei României U21, o avertizează pe FCSB, chiar dacă trupa pregătită de Elias Charalambous este pe primul loc în Superliga.

Rapid vine tare din urmă, deși se află la 7 puncte de roș-albaștrii. Giuleștenii au cinci victorii din tot atâtea meciuri în 2024 și vor să-i „fure” titlul FCSB-ului. Daniel Pancu este de părere că Rapid are un avantaj, ținând cont de faptul că are cei mai mulți jucători care au câștigat un campionat la un moment dat în lot.

Dan Șucu la Primăria Capitalei? Răspunsul patronului de la Rapid pentru GSP
Rapid
Dan Șucu la Primăria Capitalei? Răspunsul patronului de la Rapid pentru GSP

Daniel Pancu, avertisment pentru FCSB: „La Rapid sunt cei mai mulți campioni”

„Pe fotbal nu pot să zic că o echipă e favorită să câștige titlul. Punctele contează mai mult decât aspectul jocului. Uitându-mă pe loturi, nu stiu câți campioni are FCSB în lot... La Rapid mulți jucători sunt campioni (Aioani, Săpunaru, Djokovic, Rrahmani, Petrila, Borza)... Cred că la Rapid sunt cei mai mulți campioni”, a declarat Daniel Pancu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

FCSB are 55 de puncte și este pe primul loc în campionat. Rapid este pe 2, cu 48, iar CFR Cluj completează podiumul, cu 45. Rapid și FCSB se întâlnesc în ultima etapă a sezonului regular. Partida va avea loc pe terenul Rapidului, însă rămâne de văzut dacă vor alege să dispute acea partidă pe Giulești sau pe Arena Națională, pentru beneficia de suportul unui public numeros.

Cristiano Bergodi nu mai vrea să audă de declarațiile lui Gigi Becali: „Nu mă interesează deloc”

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a susținut conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu Poli Iași, care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, ora 20:00. El a comentat declarațiile patronului Gigi Becali, care a invocat anumite „jocuri de culise”.

„Nu mă bag în polemica asta, cred că Hermannstadt a jucat la forma maximă din acel moment, inclusiv Dani Coman a zis că n-au jucat bine cu o săptămână înainte și au repetat evoluția în meciul cu noi.

Nu mă gândesc la «omenia» asta, nu cred că există, prima oară când am venit aici am fost întrebat dacă știu ce înseamnă cuvântul «blat». Campionatul se joacă pe teren, în ultimii ani cine a câștigat campionatul a meritat, nu pentru că ar fi existat jocuri de culise.

Domnul Becali poate să spună orice, nu mă interesează deloc, nu vreau să intru într-o polemică, nu vedeți că în fiecare an spune aceleași lucruri? Are aceleași declarații în fiecare an când începe play-off-ul, eu mă gândesc doar la echipa mea. Mi-ar plăcea ca titlul să se decidă în ultima etapă din play-off”, a spus Bergodi, în cadrul conferinței de presă.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Cristiano Bergodi: "Nu suntem noi principala contracandidată a FCSB-ului. CFR nu a ieșit din luptă”

Citește și alte știri:

Un antrenor din Superliga acuză: „Este un campionat care a fost viciat!”
POLI IAȘI
Un antrenor din Superliga acuză: „Este un campionat care a fost viciat!”
Zeljko Kopic a „citit-o” pe CFR Cluj: „Am văzut anumite tipare. Mergem să luptăm și să luăm puncte”
CFR CLUJ - DINAMO
Zeljko Kopic a „citit-o” pe CFR Cluj: „Am văzut anumite tipare. Mergem să luptăm și să luăm puncte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihai0011
mihai0011  •  22 Februarie 2024, 17:39

Nu mai visati

magic4ever
magic4ever  •  22 Februarie 2024, 17:15

Becali nu vorbeste de omeniile lui cu Hermanstadt si Iasi cand au jucat cu Fcsb fara jumatate de echipa ca au plecat de capul lor mai devreme in vacanta ori sau dat accidentqti brusc dupa ce i-a transferat pe Baba si Luis Phelipe????Alea sunt ok cand este in favoarea lui?In weekend vedem omenia ultimilor ani intre Fcsb si Botosani(care i-a batut pe Cfr si a fost egalata in prelungiri de Craiova) ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează