FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

VIDEO / EXCLUSIV Perspectiva neașteptată a lui Daniel Pancu. Ce spune despre cantonamentul Oțelului de la munte

Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul României U21, a comentat la GSP Live pregătirea făcută de Dorinel Munteanu (55) la Oțelul în această iarnă +27   FOTO
Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul României U21, a comentat la GSP Live pregătirea făcută de Dorinel Munteanu (55) la Oțelul în această iarnă

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 14:07 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 17:27

Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul României U21, a comentat la GSP Live pregătirea făcută de Dorinel Munteanu (55) la Oțelul în această iarnă. Gălățenii s-au antrenat la munte, Vatra Dornei, Suceava, iar jucătorii au alergat în pantă, în spatele mașinilor sau chiar pe asfalt.

CONTEXT:

  • Metodele alese de Dorinel au iscat o dezbatere în fotbalul românesc. „E ireal!”, a reacționat managerul FCSB, Mihai Stoica. „O metodă învechită, antrenamentele acelea nu au nicio treabă cu fotbalul”, a spus și Adrian Mutu;
  • Basarab Panduru e de altă părere: „Dacă Dorinel nu îi antrena așa, la ce jucători are, Oțelul sigur retrograda”
  • „Eu cred că fiecare ar trebui să se uite în dreptul lui și să vadă ce rezultate a avut ca antrenor. Sau ca președinte. Nu am avut bani să mergem în Antalya”, s-a apărat Dorinel Munteanu;

VIDEO. Daniel Pancu, despre cantonamentul Oțelului: „La munte aș merge și eu, dar fără alergări pe ciment”

Pancu susține că o pregătire fizică eficientă se realizează pe teren, cu mingea, și afirmă că, în opinia lui, Dorinel a urmărit mai degrabă în cantonamentul din Suceava să testeze gradul de suferință al jucătorilor și să îmbunătățească nivelul coeziunii grupului. 

„Eu nu cred că e vorba doar despre partea fizică la tipul acesta de pregătire. Poți să faci antrenamente și pe teren, cu mingea. Din punctul meu de vedere, poți antrena jucătorii cu mingea, pe iarbă, mai bine decât dacă i-ai pune să alerge în pantă, pe zăpadă sau pe gheață.

Dorinel urmărește mai mult să vadă gradul de suferință al jucătorilor, coeziunea, unitatea grupului. Condițiile nu au fost de lux, nu cred că cei de la Oțelul au avut luxul echipelor din Antalya, de exemplu. Nu cred că partea fizică a fost predominantă în pregătirea lor de la munte.

La munte aș merge și eu, dar nu aș face aceste alergări pe pavele sau ce vedem în imagini, nu sunt de acord cu alergările pe ciment. Dar n-am nimic împotriva alergărilor în pantă”, a spus Pancu la GSP Live.

GALERIE FOTO. Oțelul Galați, cantonament „old school” la munte

+23 FOTO

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Daniel Pancu

Mai multe articole de actualitate:

„Bombă” de ultim moment: Atletico Madrid vrea să-i achite clauza de reziliere lui Horațiu Moldovan!
RAPID
„Bombă” de ultim moment: Atletico Madrid vrea să-i achite clauza de reziliere lui Horațiu Moldovan!
Scandal la Universitatea Cluj! Ianis Stoica nu s-a mai prezentat la antrenamente și vrea să plece de la echipă
U CLUJ
Scandal la Universitatea Cluj! Ianis Stoica nu s-a mai prezentat la antrenamente și vrea să plece de la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Florinelhuian
Florinelhuian  •  19 Ianuarie 2024, 19:44

DE AIA GÂFÂIE TOȚI ÎN CAMPIONAT NU AȚI VĂZUT CA ĂȘTIA ARA ASA MERGEȚI ACASĂ CU MINGEA ȘI PUNEȚI PERNA SA VEZI CONDIȚIE FIZICA

Newman
Newman  •  19 Ianuarie 2024, 18:36

Pancu daca avea ocazia sa se antreneze la Forban iarna,ar fi inteles despre ce este vorba.Asa a ajuns sa chibiteze pe tema antrenamentelor.El prefera Turcia ,la mara,la plaje cu prietena.

therealreddog33
therealreddog33  •  19 Ianuarie 2024, 17:21

Toți au o părere. Lăsați omul să antreneze în liniște, face o super treaba la Galați. Dacă nici Dorinel cu anii lui de Bundesliga (la vârf, nu la echipe de pluton) nu știe fotbal...bine că știe Mimi Stoica, a jucat și el la echipa scolii de subingineri, brusc a devenit expert!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează