FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

EXCLUSIV Dorinel Munteanu îi răspunde pe măsură lui Adi Mutu: „Să se uite la ce a realizat ca antrenor!”

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 11:50 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 19:22

Dorinel Munteanu (55 de ani) a vorbit cu Gazeta Sporturilor, după ce Adrian Mutu l-a criticat în direct: „Folosește metode învechite, suntem totuși în 2024”. Fostul antrenor al lui Neftchi Baku s-a referit la faptul că Oțelul, locul 11 în Superligă, a ales să facă un cantonament la Vatra Dornei, iar jucătorii au fost puși să alerge inclusiv pe străzi, printre mașini. 

După MM Stoica, și Adrian Mutu l-a criticat pe tehnicianul care în 2010 devenea campion cu Oțelul: „ Este o metodă învechită. Antrenamentele acelea nu au nicio treabă cu fotbalul. Eu nu am nimic cu Dorinel, dar asta e părerea mea. Este un antrenor cu principii old school”.

Au bătut palma: Șumudică l-a convins pe internaționalul român să semneze cu Gaziantep! Salariu lunar de 30.000 de euro
TRANSFER
Au bătut palma: Șumudică l-a convins pe internaționalul român să semneze cu Gaziantep! Salariu lunar de 30.000 de euro

Dorinel Munteanu îi răspunde lui Adi Mutu

Într-un scurt interviu pentru GSP.ro, Dorinel a comentat criticile primite și consideră că Mutu a dat dovadă de lipsă de profesionalism când i-a criticat metodele de pregătire.

- Domnule Munteanu, cum comentați ce a spus Adrian Mutu despre metodele dumneavoastră?
- Eu cred că fiecare ar trebui să se uite în dreptul lui și să vadă ce rezultate a avut ca antrenor. Sau ca președinte. Cine comentează metodele mele să se uite la ce realizat și după aceea să vorbească despre mine! Trebuie să existe respect între noi, cei din fotbal! Eu nu m-am băgat peste Mutu sau peste alții care au comentat despre antrenamentele mele. Dar asta e treaba mea. Le spun să se uite la ce fac și au făcut ei.

- Vi se pare lipsă de colegialitate?
- Da, da. E lipsă de profesionalism. Rezultatele mele spun mai mult decât vorbele lor.

- Totuși, nu le-a fost greu jucătorilor să treacă printr-un astfel de cantonament?
- Au tras tare, dar am terminat foarte bine cantonamentul. Le-a făcut plăcere. A fost un timp scurt, nu a fost o pregătire așa cum mi-am dorit. Dar sunt convins că-i ajută. Am fost la o altitudine foarte bună, 600-800 de metri. E cea mai bună altitudine de pregătire, pentru acumulare. 

- Am văzut că ați spus că planul inițial era să mergeți în Antalya.
- Da, dar a fost vorba de lipsa banilor. Nu am avut buget, așa că am renunțat. Dar era pregătit planul B, adică să mergem la munte. Și chiar dacă mergeam în Antalya pentru două meciuri, nu renunțam la ideea de a merge la munte. Am fi mers și în Turcia, și 7-8 zile la munte. Ne-am fi întors cu două zile înainte de începerea campionatului.

„Metoda Dorinel”, analizată de specialistul spaniol care lucrează în Superligă: „Știți acea expresie? E similar și aici”
CANTONAMENT
„Metoda Dorinel”, analizată de specialistul spaniol care lucrează în Superligă: „Știți acea expresie? E similar și aici”

Suntem foarte bine. Avem parte de continuitate, am făcut trei transferuri care sper să mă ajute. A fost o perioadă scurtă, dar suntem pregătiți pentru începerea campionatului.  

– Dorinel Munteanu

Considerat unul dintre cei mai importanți jucători din istoria României, Adrian Mutu încă nu a avut niciun succes notabil în cariera de antrenor. A trecut pe la FC Voluntari, Al Wahda U23, România U21, FCU Craiova, Rapid și Neftchi Baku, club care l-a dat afară în finalul lunii decembrie. Nu are în palmares niciun trofeu ca tehnician. 

VIDEO Imagini din cantonamentul celor de la Oțelul, organizat la Vatra Dornei

Citește și: 

Mutare de nicăieri: internațional cedat din Superliga cu 4 zile înainte de primul meci! » GSP are cifrele mutării: „Aceasta este suma”

3 știri despre FCSB pe care MM Stoica a ținut să le dezmintă: „Ne-a fost propus și nu suntem interesați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
grassu_46
grassu_46  •  17 Ianuarie 2024, 08:20

Nustiu ce a inteles Munteanu ,dar Mutu nu la atacat pe el ci conditile in care se pregatesc cei de la Otelul .ca comparatie nu putem spune ca jucator Munteanu se poate compara cu MUTU niciodata care a jucat la cluburi mari cu toate ca a mai tras pe nas. Adrian e la inceput de cariera in antrenorat si are timp sa demonstreze daca e bun s au nu. am inteles ca DORINEL nu mai are probleme cu alcoolul ca altfel nu inteleg reactia lui. IN privinta titlului care la castigat cu Otelul meritelele sunt mai multe a presedintelui Stan decat ale lui

Garbo
Garbo  •  16 Ianuarie 2024, 19:52

Forta CFR Bravo Dorinel Fara drogatul de Mutu la CFR ???

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  16 Ianuarie 2024, 18:08
Postat de Van_Basten pe 16 Ianuarie 2024, 12:37

Bravo, Dorinele! Sa se uite si la cati ospatari a batut, cate linii a tras, cate nopti a pierdut samd

:))) sa ii zica Dorinel lui Mutu de liniute si ospatari? Pai Dorinel a stat la dezalcolizare, aproape ca si a distrus cariera de antrenor din cauza alcoolului..! A pierdut tot...pana si nevasta ! Mutu macar si a revenit, in ziua de astazi este un exemplu ca om, familist,prestanta...! In Romania omul este critic, frustrat, ciudos...sta si ii critica toata ziua pe Mutu, Halep, Cristina Neagu, Dragusin...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează