FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cât de mult a băut Daniel Pancu când juca? Dezvăluiri tulburătoare ale legendei rapidiste: „Pierdeai șirul, ăia mai bătrâni mă dădeau la juniori”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 19:49 / Actualizat marti, 09 mai 2023 20:48

Daniel Pancu, 45 de ani, fost mare atacant la Rapid, unul dintre liderii generației sale, a făcut o serie de dezvăluiri fără perdea din cariera sa de jucător. Pancone n-a ocolit nici subiectul legat de viața sa extrasportivă și băutele la care lua parte.

Dincolo de realizările sale de la Rapid sau Beșiktaș, numele lui Pancu a fost asociat și cu diverse momente controversate în care a fost implicat. Legenda giuleștenilor a recunoscut că a luat parte la diverse petreceri „udate” în râuri de alcool.

Gigi Becali amenință o rivală din play-off: „Îi dezmembrăm!” + O scoate din calcule pentru anul viitor: „E un fleac!”
FCSB
Gigi Becali amenință o rivală din play-off: „Îi dezmembrăm!” + O scoate din calcule pentru anul viitor: „E un fleac!”

Daniel Pancu: „Cum se putea bea în halul ăla? Pierdeai șirul sticlelor”

„După meciuri sau în vacanțe se întâmplau astfel de lucruri. Discutam și zilele trecute cu cineva, cum se putea bea în halul ăla? Era cel mai bun vin, clar, întodeauna calitate, dar foarte mult. La un moment dat, pierdeai șirul sticlelor.

Atunci încă era la modă, nu poți să spui că erau Pancu sau X, găseai mulți. De la echipa națională până la jucători de liga a treia, încă mai era cultura asta. Acum nu mai e valabil nicăieri, nici în Anglia. Consumam 3 sticle de om, minimum, și când le spuneam celorlalți, din generația trecută, te treceau la «juniori». Ceilalți, dinainte, consumau și mai mult de sticle 5 de om. 

Nici nu aveam timp la dispoziție, jucam fiecare pe unde jucam și era pe fugă totul. N-am pierdut nopți, poate când eram până în 25 de ani. Nu mergeam la discotecă, muzica și întunericul nu mi-au plăcut, nu mi-a plăcut să nu mă aud cu cel cu care am o conversație. Plus că am fost preocupat, fanatic chiar, și de alimentație sănătoasă și de tot ce era nou în fitness”.  

Daniel Pancu: „Tărie? Poate doar iarna”

Daniel Pancu a fost întrebat și dacă obișnuia să consume tărie: 

Tărie nu consumam, poate doar iarna, dacă se tăia porcul, să spui că un whisky sau pălincă. În rest, vin de cea mai bună calitate. 

Beam șpriț, ca să poți să bei mai mult și să stai de vorbă cu oamenii. Vorbește lumea că eram campion, dar dintr-o sticlă de vin sec mă îmbătam, trebuia neapărat șpriț”, a afirmat charismaticul Daniel Pancu, în cadrul podcastului „Tare de Tot”, moderat de Viorel Grigoroiu. 

Chiar Klopp spunea la un moment dat că, pe vremea lui, fotbaliștii beau și fumau ca dracii – exact așa s-a exprimat – , iar în ziua de azi nu trebuie să mai controlezi pe nimeni, pentru că sunt atât de profesioniști, preocupați de starea lor fizică și psihică încât nu trebuie să-ți faci griji.

- Daniel Pancu

Pancu: „Dacă beau jumătate de pahar cu bere, eu nu mă mai urc la volan!”

În urmă cu aproape trei ani, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.ro, Daniel Pancu a făcut câteva dezvăluiri tari, inclusiv despre momentul în care a avut permisul suspendat pentru consum de alcool.

În urmă cu doi ani, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.ro, Daniel Pancu a făcut câteva dezvăluiri tari, inclusiv despre momentul în care a avut permisul suspendat pentru consum de alcool.

- Pancone, tu ai avut un incident cu mașina la Iași. 
- M-a oprit poliția pentru că eram pe sens interzis, dar care era pus de foarte puțină vreme. Consumasem alcool. A fost un lucru bun pentru mine ce mi s-a întâmplat! Nu era normal ce făceam. Nu era normal să consumi alcool și să te sui la volan.

- Dar... 
- De atunci le spun tuturor prietenilor mei că dacă beau jumătate de pahar cu bere, eu nu mă mai urc la volan! Și mai am prieteni care spun că au băut două pahare de vin și nu se întâmplă nimic. Nu! Sfatul meu pentru toți a fost de atunci să nu se suie băuți la volan. Din 2008 nu am băut ceva și apoi să conduc.

- Parcă ai avut necazuri mari. 
- Am avut cinci luni de suspendare. Un proces care a durat mult, foarte mult. Eu nu am condus patru ani și jumătate. Dar mi-am meritat această pedeapsă și vă spun că pentru mine chiar a fost un lucru bun! În perioada aia am mers cu mașinile microcar, care erau legale. După jumătate de an s-a dat lege și s-au interzis.

Video de colecție cu Daniel Pancu în studioul GSP: „No, no, no. Cum? Cum să nu beau?!”

- Legenda spune că ești un tip petrecăreț. 
- Da.

- Spui că din 2008 nu mai bei nimic... 
- No, no, no. Cum? Cum să nu beau?! La volan nu mai beau.

- Deci mai merge? 
- Păi, cum să nu! E și indicat. Au fost o mulțime de zvonuri adevărate, au fost multe petreceri, dar niciodată amestecate cu fotbalul. Mie îmi plac grătarele, dar ziua. N-am pierdut nopți la viața mea. Foarte puține nopți pierdute. Asta mă învățau antrenorii: să mai fac și excese dacă simțeam, dar să nu pierd nopțile. Fotbaliștii care au pierdut nopțile n-au avut viață sportivă lungă. Sportivii în general.

Citește și alte știri de actualitate: 

„Steaua se desființează într-un an-doi!” » Legenda roș-albaștrilor, verdict sumbru pentru Clubul Armatei: „Dîncu doar le-a dat speranțe”

În sfârșit! Noul stadion modern din Liga 1 ar putea găzdui meciul supraviețuirii: urmează inspecția finală

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  10 Mai 2023, 08:49

un vin bun nu se bea șpriț !! deci e clar ce vin bun bea Pancu.

paolo15
paolo15  •  10 Mai 2023, 05:55

Mai ales fata...

tarnaveanu
tarnaveanu  •  09 Mai 2023, 20:35

Încă mai era cultura asta... Un adevărat om de cultură, și fața, și vocabularul îl ajută foarte mult.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează