FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Noul portar din Liga 1 e cerut de antrenor la naționala lui Rădoi: „Îmi pun mari speranțe în el”

Laurențiu Brănescu // FOTO: Guliver/GettyImages
Laurențiu Brănescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 16:03 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 16:25

Anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, sosirea lui Laurențiu Brănescu la Poli Iași s-a materializat luni dimineață, când portarul care a aparținut mult timp de Juventus Torino s-a antrenat sub comanda lui Daniel Pancu. 

Tehnicianul s-a arătat încântat de venirea jucătorului de 26 de ani, pe care-l propune la naționala României, după ce Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon și Silviu Lung jr, s-au retras în 2020.

Daniel Pancu îl vede pe Brănescu la naționala lui Rădoi

A avut un an fantastic în Scoția, dar n-a mai jucat de mult. Acum, nu e pregătit, însă eu îmi pun mari speranțe în el. Sper să ajungă la echipa națională”, spune Daniel Pancu.

Pancone, care poate conta din acest an pe Răzvan Popa, fost la Gaz Metan, și i-a mai adus pe Cană (FCSB) și Gaitan (General Diaz), a mai declarat că mai așteaptă încă trei-patru transferuri, după cel al lui Brănescu. 

„Au plecat jucători care nu s-au adaptat sau care nu s-au acomodat cu filosofia mea de joc. Mai vrem un fundaș stânga, doi mijlocași, unul central și unul lateral și un atacant. Se va juca în ritm englezesc în acest retur, am nevoie de 24 de jucători”, a spus antrenorul moldovenilor.

Românii tineri au luat de la Mutu tatuajele, mașinile, aceia care și le-au permis, femeile frumoase. Niciunul nu se interesează cum se antrena Mutu! E valabil și în comparația cu Cristiano Ronaldo. Asta e educația în România, copiem doar ceea ce e ușor de luat. Eu, la fel ca Mutu, am fost implicat sută la sută în fiecare antrenament, îmi reproșau uneori că exageram cu munca! 
– Daniel Pancu

VIDEO Daniel Pancu, moment de sinceritate: „Am luat banii degeaba! Nu știu exact ce-a fost în aer”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Daniel Pancu țintește sus și se vede la o echipă de top din fotbalul european: ”Rețineți: o să joc o finală de cupă europeană”

EXCLUSIV Cum se vede lupta la titlu: „Craiova e cel mai bun club, dar e a treia favorită! FCSB poate face meciuri fantastice” » Care e atuul lui CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează