FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

EXCLUSIV „Modelul Dan Șucu” versus „Iluzia Dinamo” » Previziunea unei voci importante: „Să vedeți ce se întâmplă când vor avea stadion nou”

Dinamo doar visează momentan la stabilitatea financiară a rivalei din Giulești +45   FOTO
Dinamo doar visează momentan la stabilitatea financiară a rivalei din Giulești

Articol de , - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 19:52 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 20:08

Daniel Pancu, antrenorul naționalei U21 și un rapidist incontestabil, lăuda în interviul acordat recent Gazetei modelul de business pe care Dan Șucu îl pune în practică la Rapid. Tehnicianul e convins că investițiile patronului giuleștenilor ridică serios nivelul fotbalului din Superligă.

Pancone a vorbit pe larg despre afaceristul care a preluat-o pe Rapid în urmă cu un și jumătate, declarându-se impresionat de modul în care Șucu a „sfințit” clubul din Giulești în toată această perioadă. 

„Venirea lui la Rapid a fost o gură mare de oxigen pentru fotbalul românesc”, e de părere antrenorul de 46 de ani, încrezător că și rivala Dinamo va avea o traiectorie similară în momentul în care în Ștefan cel Mare se va construi o arenă ultramodernă. 

Lecția de istorie » 5 mari curiozități înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: ziua în care Lucescu le-a suflat titlul giuleștenilor + care a fost apogeul rivalității
DINAMO - RAPID
Lecția de istorie » 5 mari curiozități înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: ziua în care Lucescu le-a suflat titlul giuleștenilor + care a fost apogeul rivalității

Daniel Pancu, despre „modelul Dan Șucu”: „A ridicat nivelul patronilor din România”

„Pe domnul Șucu îl văd cu o ambiție din aceasta ieșită din tipare de a reuși, de a face Rapidul campioană. Șucu a ridicat nivelul patronilor din România prin faptul că plătește bani pe transferuri. Îi obligă și pe ceilalți să investească mai mult, un lucru fantastic. A fost o mare gură de oxigen pentru fotbalul românesc. Da, este modelul cel mai sănătos din fotbalul românesc.

Spune-mi unul care intră în fotbal și nu se îndrăgostește! Sunt atâtea cazuri de primari în România care au devenit așa. Odată intrat în fenomen, e imposibil să nu-ți placă. Poate doar președintele țării are mai multă popularitate și mai multă imagine decât patronul de la Rapid, Steaua, Dinamo, Craiova, CFR Cluj. 

Plus că, odată intrat microbul de rapidist în tine, nu mai iese. Și ce face la Academia aia... am avut ocazie să văd două-trei grupe, copii extraordinari, foarte buni, aduși de prin țară. E clar că se gândește pe termen foarte lung la binele clubului.

Din punctul ăsta de vedere, după toată suferința falimentului și dispariția Rapidului - că era un campionat trist fără Rapid - eu cred că e un club care merită ce i se întâmplă. Sper ca oamenii să-i arate respectul cuvenit și să nu se mai repete greșelile din trecut”, a declarat Pancu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Pancu e sigur: „Să vedeți ce o să se întâmple la Dinamo când vor avea stadion nou!”

Întrebat apoi despre Dinamo, un club pe care Rapidul l-a surclasat la toate capitolele în ultimii ani, Pancu a răspuns fără să ezite. E sigur că roș-albii vor renaște în momentul în care vor beneficia de un stadion nou.

„Sunt convins că-și rezolvă problemele și cei de la Dinamo dacă-și fac stadionul. În momentul în care au stadion, să vedeți și la Dinamo ce se întâmplă”, a opinat Pancu.

Rapid pornea din Liga 4 în 2017, anul în care Dinamo a luptat ultima oară la câștigarea campionatului. Șapte ani mai târziu, polii s-au inversat drastic: dinamoviștii au trecut printr-o retrogradare și sunt amenințați de alta, n-au scăpat nici acum de insolvență și nu au o casă proprie, în timp ce alb-vișiniii intrați în „era Dan Șucu” trag la câștigarea titlului.

FOTO. Cum arată acum stadionul Dinamo: imagini dezolante din Ștefan cel Mare

+41 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Lecția de istorie » 5 mari curiozități înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: ziua în care Lucescu le-a suflat titlul giuleștenilor + care a fost apogeul rivalității

VIDEO Conferința Rapidului a început cu un moment neprevăzut » Decizia de ultim moment luată de Dan Șucu: „Am stat, ne-am gândit...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
demolarii
demolarii  •  27 Ianuarie 2024, 15:24

Argumentele lui Pancu le-am auzit de zeci de ori în ultimii 30 de ani. Copos,Iancu, 2xNicolae,Sechelariu,Ștefan,Penescu,Rotaru,Pazskany,Varga,Siman,Simona,N.Badea&co la Dinamo, Netoiu,Walter,Negoita, Florea și alții au crezut ca la fotbal se pricepe oricine. Deși e adevărat ca regulile jocului sunt ușoare, regulile administrării competiției sunt întortocheate și schimbate des în folosul unui număr limitat de persoane.....dacă Dan Sucu se pricepe sau nu, va voi spune peste vreo 30 de ani, când rezultatul va fi clar. Pana atunci o las pe Baba Pancu sa dea cu ghiocul.....nu întâmplător, numele lui Hagi sau Becali nu apare în acea enumerare. Opinie personala.

gicab
gicab  •  27 Ianuarie 2024, 03:21

Da pa de aceea nu dă hakim abdalah gol ca n-are Dinamo stadion nou… se păstrează pentru atunci

Rebelul27
Rebelul27  •  27 Ianuarie 2024, 00:28
Postat de Vvvvvv pe 26 Ianuarie 2024, 23:40

Pe noul stadion va juca tot CS Dinamo ca și anul trecut. DDB 1948 va juca pe la Clinceni, Arcul de Triumf sau NA

Ești belea care că.Dinamo? aia din liga a 3-a ? Pai aia sunt că echipa lui badea veșnici în liga a 3-așa că ciocul mic și joc de glezne *** d*** Nu suporți tu DDB că am fost și suntem cel mai tare grup de socios din Romania. Că noi numai sunt nimeni . Așa că un încheierea *** *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează