FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Daniel Pancu, despre Tavi Popescu și Rareș Ilie: „Doar la Dănuț Lupu am mai văzut așa ceva”

Octavian Popescu
Octavian Popescu

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 11:46 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 12:16

Daniel Pancu (44 de ani), fostul atacant al Rapidului și al naționalei României, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a făcut o analiză a celor mai în formă tineri fotbaliști români ai momentului, Rareș Ilie și Octavian Popescu. 

Pancu a vorbit despre Tavi Popescu, noua vedetă de la FCSB, și despre Rareș Ilie, fotbalistul Rapidului, pe care îi consideră foarte talentați. Fostul internațional a observat și un minus la Popescu, și anume jocul fără minge. 

Panduru, despre momentul când Panin e sunat pe bancă de Nelu Varga: „Nu cred că îl vom mai vedea, cât e Dan Petrescu acolo”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Panduru, despre momentul când Panin e sunat pe bancă de Nelu Varga: „Nu cred că îl vom mai vedea, cât e Dan Petrescu acolo”

Daniel Pancu: „Popescu nu are jocul fără minge”

„Tavi Popescu face parte dintr-o categorie rară. La el văd maturitate. Popescu și Rareș Ilie nu sunt fricoși. Ce am mai observat la el este că în momentul când se eliberează între linii are pasele acelea cu exteriorul liftate, cum am văzut doar la Lupu, dar la o vârstă mai înaintată.

E greu procedeul în sine și ai nevoie de multă maturitate. Asta e o soluție pentru cei mai speciali. Aici mi-a sărit mie în ochi. Altfel, am mai văzut jucători să intre cu interiorul și să dea la lung.

Continuă să marcheze, și unul și altul (n.r. - Popescu și Rareș Ilie). E ușor să explodeze, dar în momentul în care adversarii își iau măsuri și tu tot marchezi, e un semn de mare încurajare. 

Ar trebui să mai pună forță, dar se dezvoltă. La minusuri, Tavi ține prea mult de minge. Nu are jocul fără minge, nu atacă spațiile, demarcare, plecare. Problema asta o văd și la Sefer, i-am și spus. Ei sunt talentați, joacă bine cu mingea, dar afară e alt ritm. Olaru are treaba asta. Sunt convins că va ajunge la un nivel bun”, a declarat Daniel Pancu la GSP Live..

Citește și alte știri din Liga 1:

Mesaje batjocoritoare printate și afișate la vedere în vestiarul lui Dinamo!

Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Aprilie 2022, 17:35
Postat de befree pe 19 Aprilie 2022, 16:23

Pancu, dupa ceea ce a declarat cu Kadirov, nu ar mai trebui sa apara in presa si tv, dar un ziarist mic ca stucan are alta parere.

NU ARE NIMIC UNA CU ALTA. FIECARE ARE DREPTUL LA OPINIE. NU AȘA TOT VORBIM ȘI NOI ȘU OCCIDENTUL CU DEMOCRAȚIA... LIBERTATEA DE OPINIE... BLA..BLA..BLA..??? AIA ESTE OPINIA LUI DESPRE KADÎROW , FOARTE BINE. ACUM OMUL A FOST ÎNTREBAT ALTCEVA , DESPRE FOTBAL , ȘI ȘI-A DAT PĂREREA. PERFECT. STAI JOS , AI NOTA UNU!!!

elefterie
elefterie  •  19 Aprilie 2022, 16:48

Știați că în clasamentul golgheterilor Ligii 1 în actuala ediție de campionat, 3 din primele 5 locuri sunt ocupate de fotbaliști ai Universității Craiova? Nuuu? Nu ați găsit observația asta (de bun simț) nicăieri în presa "de sport" de la noi?

contrabas3
contrabas3  •  19 Aprilie 2022, 16:32
Postat de befree pe 19 Aprilie 2022, 16:23

Pancu, dupa ceea ce a declarat cu Kadirov, nu ar mai trebui sa apara in presa si tv, dar un ziarist mic ca stucan are alta parere.

Dacă nu ziceai tu, zicea altul. Lol! Eu zic să îți vezi de treabă și să comentezi doar la articole despre oină!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează