FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Nu există așa ceva la un club serios!” » Pancu, uimit de situația de la Rapid: „Au plătit pentru ce au făcut”

Daniel Pancu / Sursă foto: Arhivă GSP
Daniel Pancu / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 10:02 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 10:48

Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21, a analizat la GSP Live startul de sezon al echipei sale de suflet. „Turbulențele” apărute la Rapid odată cu plecarea lui Adrian Mutu l-au lăsat mască pe idolul giuleștenilor.

Pe Daniel Pancu l-au bulversat evenimentele petrecute la Rapid fix înainte de începutul campionatului, când Adrian Mutu, omul care concepuse întreaga strategie a echipei, a dat curs unei oferte din Azerbaidjan, lăsând vacant postul de antrenor. 

S-au autoevacuat și de pe teren » Dinamo, umilită de Rapid în Giulești! Clasamentul ACUM
Rapid - Dinamo 4-0
S-au autoevacuat și de pe teren » Dinamo, umilită de Rapid în Giulești! Clasamentul ACUM

Daniel Pancu: „Să-ți plece antrenorul cu o săptămână înainte de startul campionatului...?! Nu există așa ceva la un club serios”

Să-ți plece antrenorul cu o săptămână înainte de startul campionatului...?! Nu există așa ceva la un club serios, în mod normal. Iar Rapid e club serios. Vrei, nu vrei, Rapid e club serios în momentul de față. 

Știu, era acea clauză, dar ar fi trebuit să facă ceva în așa fel încât să nu plece. Probabil vom afla odată și odată adevărul. Poate că nu se mai simțeau bine unul cu altul, e posibil și lucrul ăsta. Adică... face un antrenor campania de transferuri, iar apoi vine alt antrenor, cu cinci zile înainte să înceapă campionatul?! 

Dar au plătit, au pierdut acele meciuri cum le-au pierdut (n.r. - cu Voluntari și Petrolul) Bine, pentru mine a fost normal să fie așa. Ar fi fost anormal dacă ar fi câștigat. Ar fi însemnat că avem, într-adevăr, o ligă foarte slabă. 

Dar mai au nevoie de timp, chiar dacă au fost meciurile acestea cu Farul și FCU Craiova în care au marcat mult. Sunt încă departe de a fi acea echipă care joacă pentru a câștiga campionatul. Drumul e lung”, a spus Pancu, la matinalul moderat de Costin Ștucan. 

Daniel Pancu: „Begodi impune respect doar când vorbește”

În schimb, Pancu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Cristiano Bergodi: 

„Mă bucur pentru Cristiano, pentru că l-am avut antrenor și îl cunosc. E o persoană extraordinară, din punctul meu de vedere. Pedagogic, e foarte bun. Impune respect doar când vorbește și asta e important. Asta vine și din ipostaza jucătorului care a fost” a spus Daniel Pancu, la GSP Live. 

Transferurile sunt mai reușit decât sezonul trecut, sunt convins de lucrul acesta. Anul trecut, nu le-au nimerit deloc, iar la Rapid e greu să le nimerești. 

- Daniel Pancu, antrenor Rapid

Citește și alte știri despre Rapid:

„Dacă plouă sunteţi nouă” » Cele mai acide mesaje ale galeriilor: cum s-au ironizat de-a lungul timpului ultrașii lui Rapid și Dinamo

VIDEO Ce promisiune le-a făcut Bergodi fanilor giuleșteni + cu ce derby din Italia a comparat Rapid - Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
bunicu
bunicu  •  01 Septembrie 2023, 11:36

Pancule înainte de interviu ai trecut pe la o cârciumă?ai luat o dușcă să prinzi curaj eu te sfătui să te iei de mână cu Șumudică care faceți bine dușmanilor și mai este o chestie vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acrii, cum a fost vinul?Cu așa declarații nu vei mai ajunge la echipa rapid.Rapidul e un club serios nu ca tine.

Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL
Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL  •  01 Septembrie 2023, 11:00

Dacă ați distrus sau umilit Steaua, Dinamo, Politehnica Timișoara, Craiova, ați vrut patroni de carton care nu aduc 1 leu de acasă, creditori de mâna a-2-a, oameni de nimic. Exemplu Craiova, ca să nu-l pomenesc pe cioban: Mititelu și Rotaru, ce bani au ei? De unde i-au adus? S-a născut Mititelu cu terenurile alea pe care le-a vândut, nu tot ale statului erau? Susțineți în continuare infractori, sunteți în stare să le lingeți și tălpile, dar damage-ul "patronatului privat" este de 1000 de ori mai nociv, în condițiile în care bunuri ale statului au fost luate pentru speculă pe sume de nimic! Bravo Sepsi care e transparentă cu bani de la guvernul maghiar și are o conducere decentă, are un patron cu un business real, toată lumea știe ce pâine bună face! Ce înseamnă business cu terenuri, imobiliare? Speculă tată, care e diferența între unul care vinde un teren și un samsar de mașini?

gmiulescu
gmiulescu  •  01 Septembrie 2023, 10:43

Pancule, nu mai da apa la moara stiucanilor si altor ziaristi de la GSP, de abia asteapta sa critice cineva Rapidul. Lucrurile incep sa se aseze, batem pe Dinami, FCBS si restul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează