FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 6-1

Stanciu a venit cu lămuriri, după dezvăluirile făcute de Gazetă: „Au fost plătiți 21 de jucători, iar restul vor fi plătiți mâine” + Ce spune despre Calcan

Daniel Stanciu +24   FOTO
Daniel Stanciu

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 23:42 / Actualizat marti, 30 mai 2023 00:46

Directorul executiv al celor de la FC Argeș, Daniel Stanciu, a analizat ultimele evenimente de la clubul din Trivale. Piteștenii au fost zdrobiți de Dinamo în prima manșă a barajului de menținere-promovare în Liga 1, scor 1-6, iar la echipa argeșeană există și anumite tensiuni în vestiar, după cum GSP informa în exclusivitate. 

Oficialul „vulturilor violeți” a dezvăluit că jucătorii care au făcut deplasarea la București, pentru meciul cu Dinamo, au fost plătiți în avans, urmând ca restul jucătorilor să-și primească banii marți. Daniel Stanciu a ținut să-i atragă atenția și lui Andreias Calcan, fotbalist care îi îndemna pe jucătorii străini să iasă în față și să vorbească și ei despre cutumele de la club. 

El e omul pe care Cristi Borcea vrea să îl aducă la Dinamo: „Nu e o problemă să bage chiar acum 2-3 milioane de euro” + Au fost împreună pe Arena Națională
Dinamo - FC Argeș 6-1
El e omul pe care Cristi Borcea vrea să îl aducă la Dinamo: „Nu e o problemă să bage chiar acum 2-3 milioane de euro” + Au fost împreună pe Arena Națională

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, după dezvăluirile făcute de GSP: „Au fost plătiți 21 de jucători, iar restul vor fi plătiți mâine”

„Lotul nostru este de 26 de jucători. Au fost plătiți 21, iar restul vor fi plătiți mâine (n.r. - marți). Au fost plătiți toți care au făcut deplasarea la București. Noi trebuia să plătim salariile pe 25 și azi suntem pe 29. Mâine plătim restul de jucători și angajații. 

Nu vi se pare că jucătorii caută alibi după ce au pierdut? Întrebați-l pe domnul Calcan câte pase corecte a dat în seara asta. S-au făcut eforturi lună de lună, zi de zi, ca să se plătească salariile la zi. Noi suntem un club care nu are datorii, printre puținele din Liga 1. 

Nu cred că ăsta e un motiv să pierzi 6-1 cu o echipă din Liga 2, în condițiile în care noi nu am pierdut așa în întreg campionatul. Banii dați azi au fost ca un bonus. Normal, trebuia să mai încasăm o diferență de bani și am zis să le mai dăm bani jucătorilor care au făcut deplasarea și care vor juca cu Dinamo azi. 

La prânz le-au intrat banii în cont”, a declarat Daniel Stanciu, la „Digi Sport Special”. 

Daniel Stanciu: „Eu nu mă ocup de plăți la club!”

Întrebat dacă este adevărată informația publicat de GSP, conform căreia jucătorii apreciați de acesta și-au primit salariile înaintea celorlalți, Daniel Stanciu a replicat. 

„Eu nu mă ocup de plăți la club. Nu am ales care jucători să fie plătiți și care nu. Așteptam astăzi până la sfârșitul zilei să mai intre o diferență de bani, mai trebuie plătiți niște angajați”, a precizat Stanciu. 

Nu am înțeles nimic din jocul de azi. Nu știm care este cauza. De-a lungul sezonului au fost mai multe probleme cu care ne-am confruntat, în special pe parte sportivă.

-Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș

Daniel Stanciu, după declarațiile date de Calcan: „Din păcate, antrenorii per care i-am avut nu au reușit să închege acest grup”

Ulterior, Daniel Stanciu a comentat și afirmațiile făcute de Andreias Calcan, extrema stângă a lui FC Argeș. 

„Am mai spus că sunt niște probleme între grupul de români și cel de străini. Din păcate, antrenorii pe care i-am avut nu au reușit să închege acest grup. Poate și de asta am alunecat în clasament. 

A fost un cumul de factori care ne-a dus la baraj. Noi ne-am salvat in extremis, ne-am salvat de la retrogradarea directă”, a zis Stanciu. 

Daniel Stanciu: „Domnul Gentea are dreptate!”

În final, Daniel Stanciu a ținut să-i dea dreptate lui Cristian Gentea, primarul Piteștiului, cel care a spus că nu îl mai intersează echipa fanion a orașului. 

„Domnul Gentea are dreptate! Din acest punct de vedere, toți cei care au fost alături de echipă, sponsorii, au încercat să sprijine. Avem condiții peste unele echipe din prima jumătate a clasamentului. Am avut un buget nu foarte mare, dar stabil”, a concluzionat Daniel Stanciu. 

Cu tot respectul pentru Dinamo, nu avea cum să marcheze 6 goluri împotriva unei echipe de Liga 1

-Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș 

VIDEO. Dinamo - FC Argeș 6-1 / Ovidiu Burcă: „N-am abandonat niciodată și cred că ăsta e motivul pentru care suntem aici”

Citește și: 

Ovidiu Burcă, omul cu minunea din Ștefan cel Mare: „Fac un apel, le-am spus băieților și în vestiar. Știți ce mă bucură cel mai mult?”

Mihai Stoica a lămurit misterul » De ce a dispărut o săptămână după pierderea titlului: „Nu mai am nicio amintire. Abia marți am reușit să îi scriu lui Gică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
chepandy777
chepandy777  •  30 Mai 2023, 13:20

Si de ce sa nu platiti salariile la toti si laa timp? ce-s cu aminarile astea de 2-3 zile? va dau satisfactie ca banii mai sunt la voi in cont si nu la altii? Faceti totul la timp si apoi trageti concluziile. Luati exemplu de la Hagi!

o_bic
o_bic  •  30 Mai 2023, 12:30

Demisia repede stanciule si toți atârnatorii ca tine din club !

schalker
schalker  •  30 Mai 2023, 09:42

Toti si-au luat teapa cu Stanciu asta, un jurnalist din Focsani, care si-a imbracat mantia de manager de club fara nici o pregatire.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează