FOTBAL  »  Superliga  »  

Dănuț Lupu, DEVASTATOR după ultimele evenimente de la Dinamo » Critici pentru fani + declarații dure: „Toți care au fost aici au avut o politică proastă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 20:09

Dănuț Lupu (52 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat situația halucinantă de la fosta sa echipă, care a ajuns pe ultimul loc după înfrângerea contra Chindiei Târgoviște, 2-3. 

Mai întâi, Lupu s-a luat de fanii care au mers peste jucători și au spart geamurile de la autocarul echipei, imediat după înfrângerea contra Chindiei: „Nu e normal ce au făcut suporterii. Dacă se duc la un film și nu le place, bat regizorii și actorii? Aceasta este echipa, domnul Negoiță a și spus că vrea s-o vândă. Fanii trebuie să înțeleagă că atât poate echipa la ora actuală”, a punctat acesta, la TV Telekom Sport.

Apoi, fostul jucător al „câinilor” a criticat fără rețineri managementul de la echipa unde, până în urmă cu doi ani, a ocupat funcția de scouter.

„Dinamo, de 4-5 ani, joacă mereu finala la Liga Elitelor U19 sau U17. Ați urmărit vreodată unde au dispărut acei jucători? Vă spun eu. Jumătate dintre ei au fost vânduți sau au fost dați gratis. Politica lui Negoiță a fost una proastă, a fost alături de unii oameni care l-au nenorocit. A fost sfătuit prost până acum doi ani, de atunci nu-l mai interesează.

Cu excepția lui Gigi Mulțescu, cel care a promovat unii jucători, toți antrenorii care au fost la Dinamo au avut o politică proastă. Țin de scaun și au gafat prin aducerea unor jucători de care, să mă scuze cei care i-au adus, n-am auzit niciodată până să vină aici”, a mărturisit Lupu.  

„Mi-aș dori ca Uhrin să reziste, dar e greu. Nu-l înțeleg pe Prunea, am crezut că are o altă viziune asuprea fotbalului. Cum să aduci un antrenor străin? Îți trebuie un pedagog care să stea să vorbească foarte mult cu jucătorii. Cum să vorbească Uhrin cu ei?”
- Dănuț Lupu, despre Dusan Uhrin jr. 

Vezi și: 

Doar Dinamo putea păți așa ceva! Jucătorul pentru care Negoiță s-a zgârcit i-a executat pe „câini” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  18 August 2019, 14:54

Iar pocitul asta?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 August 2019, 12:50
Postat de planetfun pe 18 August 2019, 02:03

Cumparati bilete, mergeti la meci, incurajati echipa !

Cumpara tu si pentru noi. Iti dam noi banii mai tarziu.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 August 2019, 12:48
Postat de planetfun pe 18 August 2019, 02:03

Cumparati bilete, mergeti la meci, incurajati echipa !

Pentru ce ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează