FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCHISOARE

Dănuț Lupu, dat în urmărire generală! Fostul fotbalist nu se află în țară

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 13:47 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 14:11

Dănuț Lupu (56 de ani) a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

Fostul mare fotbalist a fost condamnat, luni, la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare și trebuia să se prezinte în fața autorităților.

Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?
REACȚIE
Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?"

Dănuț Lupu, dat în urmărire generală

După decizia anunțată azi de Curtea de Apel, Dănuț Lupu a anunțat că nu este în țară și că va reveni la finalul săptămânii.

Între timp, fostul jucător de la Dinamo și Rapid a fost dat în urmărire generală de autorități, fotografia acestuia fiind publicată pe site-ul Poliției Române.

Dănuț Lupu, dat în urmărire generală! Fostul fotbalist nu se află în țară

Urmează ca pe numele acestuia să fie emis un mandat de urmărire internațională.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: infracțiuni la regimul circulației Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni și 10 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 - se arată pe site-ul Poliție Române

De ce Dănuț Lupu nu e în țară

Dănuț Lupu a dezvăluit motivul pentru care nu se află în România, dar fără să anunțe unde a plecat.

„Trebuie să mă predau în 6 ore. Eu sunt plecat de o săptămână din țară. Mă întorc sâmbătă sau duminică. Și după mă voi preda. Am plecat să fac niște analize. Nu fug. Pot veni doar sâmbătă sau duminică. Când voi veni, mă vor aștepta la aeroport, cu flori (n.r- râde). Glumesc... Când vin în țară, mă vor lua de la aeroport. Când mă duc la frontieră și arăt pașaportul...”, a declarat Lupu.

VIDEO Dănuț Lupu povestește un episod tulburător din penitenciar: „Am vrut să mă otrăvesc și am stat o săptămână intubat în spital!”

Citește și: 

Gigi Becali, anunț surpriză după condamnarea lui Dănuț Lupu: „Îl angajez eu la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
iameldia
iameldia  •  02 Octombrie 2023, 16:52
Postat de VanBasten pe 02 Octombrie 2023, 14:31

Si lui Meme i-ar prinde bine cateva luni. Nu i-am mai vedea fatza zilnic in gesepe.

lasa ca meme trebuie sa faca misto de p99rosti ca tine. nu are ce face.:))

spyke
spyke  •  02 Octombrie 2023, 16:21

Pe Huidu sau alti drogati de oameni bogati nu I mai aresteaza sau ii da in urmarire.. #coruptiaucide

C_S_A_Miloaga
C_S_A_Miloaga  •  02 Octombrie 2023, 14:38

Nu l-am suportat pe Lupu insa cred ca deja o da in spectacol politia,il dai in urmarire generala pt 7 luni si aia cu zeci d ani dtau p unde pot bine mersi,omul a zis ca in week-end vine si se preda...si probabil urmeaza mascatii..catuse..zarva mare pe aeroport...aduceti draq infractorii d calibru si nu va mai afisati cu un om cu 7 luni,urat spectacol

Vezi toate comentariile (6)
Comentează