FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, anunț surpriză după condamnarea lui Dănuț Lupu: „Îl angajez eu la FCSB”

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 13:53 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 15:25

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut un anunț surprinzător după ce Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru că condus fără permis valabil.

Omul de afaceri spune că decizia a fost una corectă, dar anunță că este gata să-l angajeze pe Dănuț Lupu la FCSB pe perioada în care este încarcerat.

Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?
REACȚIE
Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?"

Gigi Becali e gata să-l angajeze pe Dănuț Lupu la FCSB

„Dacă ai condus fără permis, ce vrei? Să te ierte? Atunci conducem toți fără permis. Nu o să facă 7 luni. O să facă 3 luni de pușcărie. Ce mare lucru? Face 3 luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, și vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă.

Îl angajez eu. Fac cerere că vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal. Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie. O să fac. O să vezi. Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00, stă la birou la bază și seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea

Dar ce, i-a dat mult? Păi, atunci toți să conducem fără permis. De ce să nu meargă? i-a dat prea puțin. O să aibă regim deschis. Ziua lucrează, iar seara se duce acolo și doarme.

Cum adică «Nu am carnet, dar conduc»? Păi, atunci pentru ce e carnetul? «Conduc fără carnet, nu mă interesează». Ginerele meu nu are permis, i-au luat permisul. I-am zis «Tată, ai grijă». Mi-a zis «Nici nu mă ating de volan. nici pe câmp, unde lucrez». Nu merge tată așa. Legea e lege și o respectăm”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

VIDEO Dănuț Lupu povestește un episod tulburător din penitenciar: „Am vrut să mă otrăvesc și am stat o săptămână intubat în spital!”

Citește și: 

Dănuț Lupu, dat în urmărire generală! Fostul fotbalist nu se află în țară

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
mafa
mafa  •  02 Octombrie 2023, 21:46

Prostule, stai linistit ca te mananca lupul.

X01Y
X01Y  •  02 Octombrie 2023, 18:24

cred că declarațiile d-lui Gigi Becali nu mai pot fi comentate. faptul că este gata să-i întindă o mână salvatoare lui Lupu, ii ușurează mult situația acestuia. sper ca aceasta o să-i tempereze pe mulți furioși și iuți de pe șoselele patriei, de fapt, niște *** inconștienți care ne omoară cu zile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razvanzrn
razvanzrn  •  02 Octombrie 2023, 15:36

E valabil si pentru Mbappe Florinel Coman? Sau doar pentru Danut Lupu sa se aplice legea?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează