FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRESUL

Amintire haioasă cu Marius Șumudică: „Avea o chestie. Își scotea cartela și își spărgea telefonul”

Marius Șumudică , Foto: Arhiva GSP
Marius Șumudică , Foto: Arhiva GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 11:54 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 16:46

Dănuț Șomcherechi (49 de ani), fost fundaș la FC Argeș, Oțelul sau Progresul București, a fost invitat la GSP LIVE în acestă dimineață. Fostul fotbalist a povestit un episod amuzant cu Marius Șumudică din perioada în care tehnicianul în vârstă de 51 de ani antrena Progresul București. 

Șomcherechi a relatat un episod hazliu care l-a avut ca protagonist pe Marius Șumudică, fostul său antrenor de la Progresul.

VIDEO. Dănuț Șomcherechi, poveste amuzantă cu Marius Șumudică

Fostul fundaș a povestit modul prin care Șumudică, actualul tehnician al lui Al-Shabab, reușea să se calmeze în momentele în care acesta era nervos.

„Șumudică avea o chestie, care sigur că ne amuza. O dată la o săptămână sau două, scotea cartela din telefon, iar apoi spărgea telefonul.  Scotea cartela și ne spunea: «Băieți, acum fiți atenți, îmi scot cartela, sunt nervos, trebuie să-mi sparg telefonul, asta este». 

Lua telefonul și dădea cu el de pereți, de masă, pe jos, n-avea importanță, repet, în monentele când era nervos. Uneori mai dura și câte o luna, dar oricum era destul de frecvent. Era un gen de manifestare al lui și efectiv așa se liniștea. E un tip foarte coleric, dar în același timp își revine destul de repede”, a povestit Dănuț Șomcherechi la GSP Live.

Marius Șumudică a condus-o pe Progresul între 27 februarie 2008 și 15 decembrie 2008, după care a preluat banca tehnică a Farului.

40 de meciuria jucat Dănuț Șomcherechi la Progresul, pentru care a înscris de 2 ori

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mitică vulgar: „Conducători de rahat, mânca-v-aș gura voastră!” » Enervat de problema apărută în lupta la titlu

Fără echipă de 4 luni, fostul coordonator de joc al lui Dinamo din 2012 s-a reorientat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează