FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

VIDEO Au început aroganțele! Dario Bonetti l-a invitat la Derby de România pe „coșmarul” Maccarone: „A rupt poarta Stelei și e un important membru DDB”

Massimo Maccarone, în tricoul oferit de fanii lui Dinamo
Massimo Maccarone, în tricoul oferit de fanii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 22:08 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 22:47

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a început aroganțele înaintea derby-ului cu FCSB de dumincă seara. Italianul l-a invitat la meci pe Massimo Maccarone, coșmarul roș-albaștrilor din urmă cu 15 ani.

În ziua în care a împlinit 42 de ani, Massimo Maccarone a primit un mesaj din partea lui Bonetti. Tehnicianul „câinilor” l-a invitat la meci pe Maccarone, fostul atacant al lui Middlesbrough fiind și membru DDB.

„Vreau să-i urez la mulți ani lui Massimo Maccarone, cel care a rupt poarta Stelei, și un membru important DDB”, a spus Dario Bonetti. 

Buon compleanno, mitico Massimo! Ti aspettiamo alla partita di domenica! Sarebbe una grande gioia per tutti i tifosi.

Publicată de Dario Bonetti pe Luni, 6 septembrie 2021

Maccarone, coșmar pentru Steaua

Massimo Maccarone a îngenuncheat-o pe FCSB (pe atunci Steaua) în semifinalele Cupei UEFA din 2006. Atunci, FCSB a fost la un pas de calificarea în finala competiției, însă golul lui Maccarone din minutul 89 le-a spulberat visurile steliștilor, care au fost învinși cu 4-2 după ce câștigaseră meciul tur, scor 1-0.

Massimo Maccarone, idol pentru PCH 

Massimo Maccarone (42 de ani), fostul atacant al lui Middlesbrough, cel care a înscris golul care a scos-o pe Steaua din finala Cupei UEFA din 2006, a devint în urmă cu un an membru socios al proiectului „Doar Dinamo București”. Maccarone a ales să doneze 48 de euro pentru Dinamo, devenind „acționar” al proiectului.

Câte bilete au vândut dinamoviștii pentru derby-ul cu FCSB

Dinamo va beneficia de o susținere masivă în derby-ul cu FCSB de duminică seara. „Câinii” au vândut 5.500 dintre cele 8.000 de bilete puse la dispoziție de roș-albaștri.

Campania masivă de transferuri reușită de Dinamo după ridicarea interdicției pare să fi mobilizat suflarea roș-albă. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte.

„Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook.

VIDEO Match Preview. Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Câte bilete au vândut dinamoviștii pentru derby-ul cu FCSB + ce probleme sunt la Arena Națională

Campania de transferuri a dinamoviștilor, subiect de glume: „Aduc jucători pe care nu i-a vrut nimeni. E ca-n «Supraviețuirea»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  16 Septembrie 2021, 08:16
Postat de anatol_karagandici pe 08 Septembrie 2021, 17:02

Tu nu prea pari cea mai luminoasa steluta din pom. :))) Maccarone simbolizeaza una din cele mai crunte umilinte suferite de cioban. Greseala dinamovistilor e alta: CA NU L-AU CHEMAT PE MOTI, CARE SIMBOLIZEAZA O UMILINTA CRUNTA SI CARE L-A ARS PE CIOBETE UNDE IL DOARE MAI TARE, LA BUZUNAR :)))

Să mai vină Maccarone, e un adevărat.. talisman!! :)))))) Ți-a pierit glasul, unde ai dispărut de câteva zile?? :))))))

waves
waves  •  08 Septembrie 2021, 19:37

Macarone este un simbol pentru Dinamo.Pe care fcsb istii nu l inteleg...

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Septembrie 2021, 17:24
Postat de anatol_karagandici pe 08 Septembrie 2021, 17:02

Tu nu prea pari cea mai luminoasa steluta din pom. :))) Maccarone simbolizeaza una din cele mai crunte umilinte suferite de cioban. Greseala dinamovistilor e alta: CA NU L-AU CHEMAT PE MOTI, CARE SIMBOLIZEAZA O UMILINTA CRUNTA SI CARE L-A ARS PE CIOBETE UNDE IL DOARE MAI TARE, LA BUZUNAR :)))

Ai dreptate ca Maccarone si Moti au fost niste eroi pentru echipele lor si au scos bani din buzunarul lui Becali, tot respectul pentru cei doi. Insa nu ti se pare penibil cand dinamovistii rad de fecesebisti pentru niste infrangeri in cupele europene, una in semifinala cupei UEFA, alta in play-offul CL, cand echipa lor se zbatea si se zbate intr-o contraperformanta perpetua? Eu nici macar nu sustin FCSB-ul, dar Maccarone imi aduce aminte nu numai de infrangerea respectiva, ci si de faptul ca FCSB a ajuns in seminala cupe UEFA in anul ala, performanta unica si de neegalat in Romania postdecembrista. Infrangerea cu Karagandy poate fi criticata de oricine, acolo FCSB s-a umplut de rusine si a ajuns la nivelul de matineu al celorlalte echipe din fotbalul romanesc cu exceptia CFR-ului, cea cu Middlesbrough nu. Nici macar voi rapidistii nu aveti dreptul sa radeti de FCSB in anul ala, pentru ca FCSB a eliminat Rapid in mod sportiv, pe terenul de joc, in sferturile de finala.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează