FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Străinul care ar vrea să o scoată pe Dinamo din criză: „Da, sunt interesat să vin”

Bonetti n-ar spune nu unei reveniri la Dinamo
Bonetti n-ar spune nu unei reveniri la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 11:46 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 17:07

Dario Bonetti (59 de ani), fost antrenor la Dinamo, e la curent cu toate problemele „câinilor”. Tehnicianul italian, unul foarte apreciat de fani, urmărește tot ce mișcă în „Ștefan cel Mare” și n-ar spune nu unui come-back.

Întrebat într-un interviu acordat zilele trecute dacă ar accepta o ofertă de la Dinamo, Bonetti n-a stat prea mult pe gânduri. Tehnicianul spune că așteaptă un telefon din partea actualei conduceri, însă pune o condiție esențială: „Aș vrea să încep un proiect, dar să fie cu oameni serioși”. 

„Îmi e dor de Romania, e o ţară frumoasă, cu oameni minunaţi. E parte din viaţa mea. Urmăresc pagina suporterilor dinamovişti şi tot ce se întâmplă. Este un moment dificil pentru club, trebuie să găsească cea mai bună cale. Nu înţeleg exact ce se întâmplă acolo. Toată lumea era fericită, dar fără bani nu poţi face nimic. Este important să ai bani pentru a începe acest proiect, să pui banii pe masă. 

Iubesc fotbalul şi dacă exista o şansă, o evaluez, văd ce s-ar putea întâmpla. Aş vrea să încep un proiect, dar să fie cu oameni serioşi. Este foarte important să fii serios în viaţă, să respecţi ceea ce semnezi. Rezultatele sunt îngrozitoare acum la Dinamo, dar sper că pe viitor vor fi mai bune. Îţi imaginezi ce se întâmplă daca eu eram pe banca lui Dinamo şi făceam un punct în 6 meciuri? Dacă mă caută cineva din club, răspund, sigur”, a afirmat Dario Bonetti, la Pro X. 

Suporterii sunt în top. Au nevoie de rezultate bune. Fanii lui Dinamo alcătuiesc una dintre cele mai importante galerii din Europa. Dacă au nevoie de ajutor, nicio problemă. Iubesc fotbalul şi iubesc Dinamo! - Dario Bonetti, fost antrenor Dinamo 

Dario Bonetti la Dinamo: scandaluri cu șefii și două trofee

Bonetti a venit prima oară la Dinamo în 2009, fiind antrenorul „Miracolului de la Liberec”. A plecat însă  la doar câteva luni după acea calificare. A revenit în 2012, înlocuindu-l pe Liviu Ciobotariu, an în care a avut cele mai importante realizări, câștigarea Cupei și Supercupei alături de „câini”. Cele două trofee câștigate n-au fost de ajuns pentru continuitate în sezonul 2012-2013. După un început de sezon catastrofal, Dorinel Munteanu i-a luat locul.

Străinul care ar vrea să o scoată pe Dinamo din criză: „Da, sunt interesat să vin”
Dario Bonetti și Patrick Borcea, în 2012

Capitalul imens de simpatie de care Bonetti se bucură în rândul suporterilor a fost construit tocmai prin declarațiile virulente pe care le-a avut la adresa șefilor: „Am fost criticat de o persoană care purta pantaloni scurţi când eu jucam o finală de Champions League (n.r. alături de Sampdoria, în 1992). Turcu vrea polemică, iar eu nu vreau să intru în polemică cu domnul Turcu... sau Porco, cum se zice? Practic, nu cunosc această persoană şi sunt interese pe care nu le cunosc”, spunea Bonetti despre Vasile Turcu, decedat între timp.

VIDEO Verdict la GSP Live: „Spaniolii de la Dinamo nu au nicio credibilitate în momentul de față”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dorin Șerdean a intervenit în direct și a prezentat situația la zi de la Dinamo: „Lumea să nu creadă că problemele se rezolvă așa”

Cosmin Contra, sabotat de cine se aștepta mai puțin » Jucătorii sunt revoltați: „Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Noiembrie 2020, 11:20

Ce sa faci ***? Nu intelegi ca Dinamo este in coma indusa? Este la ATI. Am inteles ca se sapa deja o groapa in Groapa. Sa vezi ce Mall sucar si cladire kinki se va construi acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  17 Noiembrie 2020, 23:12

respect dario .

creeperno
creeperno  •  17 Noiembrie 2020, 22:39

Mai trebuie Mihalcea sa revina sa antreneze la noi si s-a umplut paharul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează