FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalistul dat afară de FCSB rămâne în Liga 1! Cu cine va semna pariul lui Becali

Alexandru Buziuc (27 de ani, atacant) s-ar fi înțeles cu CS Mioveni, nou-promovată în Liga 1.
Alexandru Buziuc (27 de ani, atacant) s-ar fi înțeles cu CS Mioveni, nou-promovată în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 17:06 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 17:20

Alexandru Buziuc (27 de ani, atacant) s-ar fi înțeles cu CS Mioveni, nou-promovată în Liga 1.

Plecat pe ușa din dos de la FCSB, Buziuc ar fi ajuns la un acord cu CS Mioveni, conform digisport.ro. Potrivit sursei citate, înțelegerea va fi parafată luni, dacă până atunci nu va apărea o altă ofertă tentantă pentru jucător din străinătate.

Alexandru Buziuc, spre CS Mioveni. An ratat la FCSB

Alexandru Buziuc a reprezentat „pariul” lui Gigi Becali în campania de achiziții a „roș-albaștrilor” din vara anului trecut.

„E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. Buziuc e pariul meu. Oamenii din club mi-au spus să nu-l aduc, că nu e suficient de bun, dar așa pariez eu, că Buziuc e atacantul pe care-l căutăm!”, spunea patronul de la FCSB înainte ca transferul lui Buziuc să fie realizat.

Alexandru Buziuc s-a despărțit de la FCSB

În sezonul 2020/2021, randamentul lui Buziuc a fost foarte slab. Atacantul central a adunat 25 de meciuri și doar două goluri la FCSB, fiind de multe ori trimis în Liga 3, la „satelit”.

Buziuc avea contract pe un singur sezon, iar FCSB a decis să nu îl prelungească înțelegerea.

Alexandru Buziuc, sezon tulbure la FCSB

Fotbalistul dat afară de FCSB rămâne în Liga 1! Cu cine va semna pariul lui Becali
Alexandru Buziuc n-a confirmat la FCSB

Alexandru Buziuc a trecut prin mai multe momente umilitoare la FCSB. Un reper important a avut loc în februarie 2021. Buziuc a fost introdus pe teren la pauza meciului FCSB - Chindia, scor 1-0, dar nu a prins finalul jocului de pe „Arena Națională”.

În minutul 78, Buziuc a fost înlocuit cu Ante Vukusic, cel mai probabil la indicația finanțatorului Gigi Becali, același om care a insistat pentru aducerea sa în august 2020.

Înainte de FCSB, Buziuc evoluase doar în cluburi mici: FC Vaslui, Rapid Suceava, Gaz Metan, Clinceni. Cu FCSB scris pe legitimație și în CV, statutul său s-ar fi putut schimba cu mult în bine și i-ar fi sporit cota în perspectiva unor transferuri viitoare. Randamentul din clubul lui Becali nu l-a ajutat însă în acest sens.

FCSB și-a prezentat noul echipament! Cum vor arăta Coman, Tănase&co. în noul sezon

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gloria Buzău - FCSB, amical cu până la 5.000 de spectatori

„Nu pot să zic că am aşteptat cu nerăbdare această ofertă” » Prima reacție a lui Nedelcu după plecarea de la FCSB + ce spune de Jocurile Olimpice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  09 Iulie 2021, 20:05
Postat de duster4 pe 09 Iulie 2021, 18:41

Altul distrus de clona fcsb, va fi greu sa-si revina.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

duster4
duster4  •  09 Iulie 2021, 18:41

Altul distrus de clona fcsb, va fi greu sa-si revina.

tinn
tinn  •  09 Iulie 2021, 18:33

Asta ati mai scris și săptămâna trecută. Și vi s-a explicat că dat afară înseamnă rezilierea contactului, nu incheierea lui la termen.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează