FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dau lovitura Craiovei? Doi jucători de la CS U au fost propuși lui Dinamo, dar ”câinii” au solicitat hârtii oficiale pentru a ști dacă îi pot transfera

Articol de - Publicat vineri, 03 iunie 2016 00:00

Trădează Madson și Nuno Rocha Bănia?!

Închizătorul de 25 de ani și vârful de 24 de ani au fost propuși de intermediari dinamoviștilor, așa cum a anunțat ieri GSP.RO, mai ales că bucureștenii ar dori fotbaliști pe acele posturi. Doar că roș-albii au solicitat și impresarilor, și celor de la CSU Craiova un punct de vedere oficial spre a ști care sunt pretențiile financiare ale părților implicate.

În iarnă, când cei doi au fost pe lista mai multor cluburi din străinătate, conducerea oltenilor a cerut aproximativ 600.000 de euro pentru fiecare dintre cei doi fotbaliști menționați. Între timp, oficialii alb-albaștrilor nu au mai transmis care ar fi pretențiile vizavi de Madson și Nuno Rocha, dar se știe sigur că impresarii le caută echipe celor doi. Amândoi mai au câte un an contract cu formația din Bănie.

10 goluriși 4 pase decisive a reușit Nuno Rocha pentru olteni în sezonul abia încheiat, în 39 de meciuri

1.000.000 €este cota jucătorului din Capul Verde pe transfermarkt.de

26 de partidea bifat Madson pentru CSU în ultima ediție

Larie în locul lui Puljici?

Ante Puljici este dorit în continuare la Dinamo, însă croatul nu a dat un răspuns favorabil la oferta de 7.000 de euro pe lună lansată dinspre Ștefan cel Mare. "Încă n-am ajuns la un acord, sunt în vacanță, în țara natală, la Zadar", a comentat apărătorul pentru Gazeta Sporturilor. Întrebat vizavi de intențiile lui Gigi Becali de a-l lua la Steaua, croatul a replicat, diplomat: "Să merg acolo? Nu știu, mi s-ar părea foarte dificil!". Roș-albii studiază mai multe piste pentru a lua un stoper dacă Ante nu va reveni la Dinamo, iar una dintre ele este Ionuț Larie (CFR Cluj), 29 de ani, unul dintre titularii ardelenilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
agentul0007
agentul0007  •  03 Iunie 2016, 17:04

puljici a demonstrat ca este jucator bun , sa ii mareasca salariul si sa il ia cat mai repede . parca vad ca il pierde pentru 500 e pe luna .

103574566733655
Cristian Fcd  •  03 Iunie 2016, 14:39

larie ala e un fundas bun dar sper sa nu plece puljici

1016927518388703
Nicon Nicolaescu  •  03 Iunie 2016, 11:03

...daca cei doi jucatori merg la dinamu nu tradeaza orasul Craiova...de cand doi jucatori care au jucat doi ani pentru Craiova sunt tradatori daca pleaca ?...poate pe fratii lor de culoare din cartierele Romanesti si Fata Luncii sa i tradeze ...noi cei albi vrem o echipa de olteni ...si suntem dispusi sa asteptam ...cu coloratii n am batut fcsb ... ...asta nu inseamna ca nu s buni pentru dinamu ...sunt foarte buni daca dinamu vrea locul doi ...totul e sa si poata permite ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează