FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Dau vina pe portar » Braşovenii îl acuză Taborda:"Nu ascundem greşeala lui"

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 iulie 2012 19:13

Antrenorul braşovenilor, Ionuţ Badea, este dezamăgit de remiza cu Viitorul Constanţa, 2-2, şi spune că Taborda a făcut o greşeală de proporţii la Galaţi.

"Am văzut cu toţii eroarea lui Taborda şi nu încercăm să o ascundem, dar ce a fost a trecut, important e să nu se mai repete. Avem bazele puse şi sperăm ca echipa să crească în perioada următoare. Am vrut să mai aducem un fundaş central, dar nu am reuşit. Mai aşteptăm încă un atacant", a declarat Badea.

Tehnicianul a discutat şi despre partida cu CS Severin: "Meciul cu Severin este unul foarte important pentru acest început de campionat. Nu va fi deloc uşor, adversarul nostru de mîine fiind o echipă omogenă, avînd entuziasmul promovării, dar şi demonstrînd consistenţă în meciul cu Dinamo.

Faptul că noi am jucat luni poate fi un avantaj pentru echipa din Severin, dar nu căutam să facem din asta un alibi din asta", a concluzionat antrenorul.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bigiu
bigiu  •  27 Iulie 2012, 14:15

bate brasovu la scor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează