FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi, îl mai iei? » Miculescu, prestație catastrofală azi: zero pe linie!

Conform monitorizării InStat, David Miculescu a fost al doilea cel mai slab jucător din FC Voluntari - UTA 3-0, cel mai probabil ultimul meci al atacantului înainte de transferul la FCSB.
Conform monitorizării InStat, David Miculescu a fost al doilea cel mai slab jucător din FC Voluntari - UTA 3-0, cel mai probabil ultimul meci al atacantului înainte de transferul la FCSB.

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2022 22:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 23:06

Conform monitorizării InStat, David Miculescu a fost al doilea cel mai slab jucător din FC Voluntari - UTA 3-0, probabil ultimul meci al atacantului înainte de transferul la FCSB.

Gigi Becali a susținut azi că va achita clauza de reziliere a fotbalistului în vârstă de 21 de ani, estimată la 1,7 milioane de euro

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit și că i-a cerut personal lui Miculescu să nu evolueze în partida de la Mioveni, dar Miculescu s-a eschivat și i-a transmis lui Becali că decizia este la antrenor. 

Mihai Stoica, uimit de câte bilete au fost vândute la FCSB - FCU Craiova, meciul programat la 22:30: „Mă așteptam la 3.000”
FCSB - FCU Craiova
Mihai Stoica, uimit de câte bilete au fost vândute la FCSB - FCU Craiova, meciul programat la 22:30: „Mă așteptam la 3.000”

Ei bine, Poenaru l-a titularizat pe Miculescu, iar cifrele „decarului” au fost catastrofale! Schimbat în minutul 75, Miculescu n-a jucat absolut nimic, iar raportul InStat confirmă din plin ziua proastă prinsă de David. 

Cu un indice de doar 167, unul realmente catastrofal, Miculescu a fost al doilea cel mai slab fotbalist de pe teren. Numai Keșeru, cu un indice de 153, a jucat mai rău.

  • Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unui jucător. Printre realizările luate în calcul: goluri marcate, pase de gol, dueluri câștigate, driblinguri, pase precise, chiar și volumul de minute jucate, recuperări, pase reușite etc.

David Miculescu, evoluție dezastruoasă înainte de transferul la FCSB 

0 pe linie, așa pot fi rezumate cifrele lui Miculescu din partida cu FC Voluntari. N-a avut nicio ocazie, nu a creat vreo șansă pentru colegii lui, a pierdut majoritatea duelurilor, nu i-a ieșit niciun dribling și le-a oferit mingea adversarilor de 8 ori!

Minute78
Goluri0
Pase decisive0
Ocazii0
Șanse create0
Șuturi (pe poartă)2 (0)
Pase (reușite)24 (71%)
Centrări0
Mingi pierdute8
Mingi recuperate1
Dueluri câștigate38%
Driblinguri (reușite)3 (0)

Am văzut și eu știrile, am văzut discuțiile, dar mie de la club nu mi s-a transmis nimic oficial. Șansele unui transfer sunt mari, dar cât timp sunt aici nu vreau să vorbesc despre Steaua
David Miculescu, atacant UTA

Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Gata, Miculescu e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toți banii, 1,7 milioane de euro
Gigi Becali, patron FCSB

12 goluriîn 65 de meciuri are Miculescu în Liga 1, toate pentru UTA

1,2 milioane de euroe cota de piață a lui Miculescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
stelu
stelu  •  31 Iulie 2022, 06:47

"domnul gigi, îl mai luați?". cam așa ar trebui să sune titlul, că doar nu v-ați tocit coatele împreună pe băncile facultății de drept! și nici la armată nu cred că ați împărțit gamela.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  31 Iulie 2022, 03:40

Miculescu e caz de targa))) Punct! Ce sa faca la Fcsb? Nu prinde primul 11 decit daca mai pleaca din jucatori si apoi se poate lasa.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  31 Iulie 2022, 02:33

Baaaaa, ce titlu pun astia :))))) Asta e ca aia "il vrei la steaua?"

Vezi toate comentariile (14)
Comentează