FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA, LUNI, 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Dayro şi Toja au petrecut din nou în club, la fel ca dinamovistul N'Doye! Vezi imagini!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2009 00:00

După ce nu a fost folosit deloc de Mihai Stoichiţă în ultimele două jocuri oficiale ale Stelei din cauza escapadei nocturne din urmă cu două săptămîni, columbianul nu pare să-şi fi învăţat lecţia.

Atacantul a fost surprins de paparazzi la ieşirea dintr-un club bucureştean alături de Juan Carlos Toja în noaptea de vineri spre sîmbătă în jurul orei 1:00. Anunţat titular pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, Dayro ar putea să aibă din nou probleme, mai ales că a primit deja un ultimatim din partea conducerii.

Vezi poze cu cei doi la ieşirea din club!

Nici la Dinamo situaţia nu pare să fie mai liniştită. Senegalezul N'Doye a stat în club pînă la ora 5:00 dimineaţa, iar şefii din Ştefan cel Mare par să fi ajuns la capătul răbdării în ceea ce-l priveşte.

Gazeta anunţă că oficialii alb-roşii se gîndesc să renunţe la serviciile mijlocaşului în iarnă, preţul cerut situîndu-se undeva în jurul a 500.000 de euro:

"Să vedem ce facem cu el în iarnă, că nu se mai poate continua aşa, să o ţină numai în petreceri. Zice că are oferte, atunci să vină cineva să dea 500.000 de euro pe el şi să plece sau să renunţe la salariul care îl mai are de luat pînă în vară şi-l lăsăm liber", a ţinut să precizeze un conducător dinamovist.

Vezi imagini cu N'Doye ieşind din club la ora 5:00 dimineaţa!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  07 Decembrie 2009, 20:33

ma bucura faptul ca toate comentariile de mai jos sustin libertatea fotbalistilor de a se purta ca niste oameni normali si chiar mi se pare ca la momentul actual asa zisii jurnalisti de presa sportiva au ajuns la un stil de a reda informatiile foarte apropiat de ziarele de scandal

 •  07 Decembrie 2009, 17:16

Si ce daca au ```sarbatorit`` bv lor... numai ca atunci cand intra pe teren trebuie sa-si dea viata ... altfel intra in dizgratia noastra... a suporterilor... fortZa Toja si Dayro... !!!!!

 •  07 Decembrie 2009, 17:09

bha, mai lasati-i in pace, chiar nu aveti despre ce sa scrieti?...intrebati-i pe dinu, boc, lacatus si altii, ce faceau la vremea lor...si jucau si fotbal...acum nu mai ai loc de niste paparazzi si nu poti sa dai un vint ca apari in fituica lor de scandal...la munca, si nu mai stati prin boscheti, la pinda.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close