FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, prima reacție la posibilitatea ca Dinamo să fie preluată de spanioli: „Ar fi fabulos”

Asociația suporterilor dinamoviști „DDB” este interesată de preluarea clubului, dar ar saluta preluarea lui Dinamo de către fondul de investiții spaniol
Asociația suporterilor dinamoviști „DDB” este interesată de preluarea clubului, dar ar saluta preluarea lui Dinamo de către fondul de investiții spaniol

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 12:16

Ionuț Zainea, reprezentant al asociației suporterilor dinamoviști „DDB”, a oferit o primă reacție ca urmare a dezvăluirilor făcute de GSP.ro privind oferta pentru Dinamo făcută de către un fond de investiții spaniol.

„M-aș bucura din inimă să fie adevărat, iar noi suporterii să ne întoarcem la activitatea de bază, aceea de a veni pe stadion, de a încuraja echipa, nu de a deveni brusc acționari la echipă. Dinamo are nevoie de un investitor puternic. 

Ar fi absolut fantastic, ar fi fabulos pentru toată suflarea dinamovistă. Așteptăm cu toții să vedem acel mare Dinamo pe care l-am promis la lansarea programului DDB. În privința veridicității, noi nu avem această informație”, a declarat Ionuț Zainea la PRO X.

Și PCH vrea Dinamo de la Negoiță

Suporterii din Peluza „Cătălin Hîldan”, prin programul „Doar Dinamo București", și-au manifestat dorința de a prelua clubul de la Ionuț Negoiță. Deși zilele trecute, cei din PCH susțineau că le-ar fi foarte greu să finanțeze clubul din propriile resurse, astăzi și-au exprimat intenția de a cumpăra clubul.

Anunțul a fost făcut printr-o postare pe Facebook:

Așa cum niciodată nu am lăsat echipa la greu, nici de data aceasta nu putem să privim cu indiferență cum clubul pe care îl iubim se îndreaptă catre faliment și către dispariție. Prin acțiunile noastre am reușit să ținem clubul în viață, atât prin achitarea restanțelor salariale către jucători, cât și prin strângerea de fonduri necesare obținerii licenței pentru Liga 1. 

Suntem conștienți că avem o obligație față de toți suporterii dinamoviști, fără nicio excepție, de a face tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să continue să existe. Suntem conștienți că avem o datorie morală față de Dinamo și față de cei aproape 5.000 de membri ai Programului DDB, care, prin adeziunea lor la proiectul socios, ne-au dat mandatul de a salva acest club. 

De aceea, NE EXPRIMĂM INTENȚIA DE A ÎNCEPE TRATATIVELE PENTRU PRELUAREA CLUBULUI ÎN CONDIȚII NORMALE. Printre membrii care susțin Programul DDB, avem profesioniști în toate domeniile necesare de activitate. În același timp, trebuie să afirmăm că întotdeauna vom fi dispuși să facem loc unui investitor puternic, pe care îl așteptăm alături de Dinamo.

 Suntem conștienți că un astfel de angajament implică un efort deosebit de mare, că acest lucru nu va fi ușor, mai ales acum, când suntem la începutul unei perioade de recesiune economică" - Comunicat „Doar Dinamo București”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo nu îndeplinește condițiile de licențiere » Foștii jucători îi bagă pe „câini” în B!

Ziua Independenței sau o nouă perdea de fum? Ultimele vești pe subiectul vânzării clubului: 3 tabere implicate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
thelegend.
thelegend.  •  21 Aprilie 2020, 18:29

Voi chiar credeti o secunda ca asta vrea sa vanda clubu ?? Sa fim seriosi, nu vedeti ca toti care au fost interesati au fost refuzati de Negoita, vreti sa-mi spuneti mie ca macar unu din seicii aia care au fost interesati de Dinamo sau fondu asta spaniol ( cu presedintele lui sevillia) nu aveau 3 milioane sa achite datoriile?? Totu e o mascarada , iar hamalu asta *** cu paragina lui cu camere zis hotel nu va vrea sa vanda clubu never

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gido
gido  •  21 Aprilie 2020, 12:47

daca preiau suporterii clubul, sunt curios cum va proceda prunea sa-si recupereze salariile restante ...va da in judecata clubul, adica pe suporteri ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează