FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Victor Becali s-a retras din DDB: „Pentru ce să mai dau bani? Să numească suporterii antrenor?”

Victor Becali
Victor Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 17:34 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 18:03

Fostul impresar Victor Becali (60 de ani) s-a retras din programul DDB, fiind nemulțumit de implicarea fanilor în deciziile importante luate la club, precum numirea antrenorilor.

Victor Becali a renunțat la statutul de membru cotizant DDB, fiind nemulțumit de deciziile luate de liderii programului socios, precum numirea lui Dario Bonetti pe postul de antrenor principal. Italianul a rezistat la Dinamo doar 8 meciuri, câștigând doar două dintre acestea.

În plus, fostul impresar le-a reproșat suporterilor episodul care l-a avut în prim-plan pe Deian Sorescu după meciul dintre Dinamo și CS Mioveni, câștigat de argeșeni cu 2-1. Fotbalistul lui Dinamo a fost dezbrăcat de tricou de către un suporter nervos!

Fanii lui Dinamo se atacă între ei! Mesaj dur către membrii PCH: „Golănași de 2 lei. Acești băieței s-au crezut capi de mafie”
DINAMO
Fanii lui Dinamo se atacă între ei! Mesaj dur către membrii PCH: „Golănași de 2 lei. Acești băieței s-au crezut capi de mafie”

Victor Becali: „De ce să mai dau bani la DDB?”

„Nu mai dau bani la DDB, de ce să mai dau? Pentru ce? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist, dar nu mai vreau să dau, să conducă cine? Un suporter sau ce? Dacă vor să conducă să aducă bani. Să conducă cine se pricepe la fotbal.

În Spania se votează. Aici cine votează, mama mare? Sigur că oamenii votează în Spania, l-au votat pe Laporta, om care au ceva în spate, a făcut ceva în precedentele sale mandate.

Când socios se duc și numesc ei antrenor... Bonetti a fost adus la presiunea lor. Ce să caute Bonetti? Păi, el nu mai antrenase de când n-o mai făcusem nici eu! Așa e când te iei după suporteri.

Foarte bine, au rolul lor, sunt foarte importanți suporterii. Nu contestă nimeni sprijinul și ajutorul lor, pentru că în ziua de azi orice euro contează pentru mulți dintre ei. Dar să pui tu antrenor, să faci ce au făcut cu Sorescu, nu se poate! Ăia nu mai sunt suporteri!

Am dat o dată bani, am convins un prieten de-ai mei să dea și el. Acum îmi spune: «Ai văzut, mă, ți-am zis că nu trebuie să dăm?»”, a spus Becali la Sport Total FM.

14.892 membriare DDB la data de 25 decembrie. În urmă cu 4 zile erau aproximativ 15.500!

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

„Nu poți să nenorocești echipa!” » Interviu fără ocolișuri cu Constantin Anghelache: „Eu l-am făcut antrenor pe Stoican, dar ceva mă îngrijorează la el!”

Scenariu-șoc: „Dinamo nu va retrograda! Din informațiile pe care le am, vor face campionatul de 18 echipe”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  26 Decembrie 2021, 17:40
Postat de Mitelia Constantin pe 26 Decembrie 2021, 08:54

pai fratii s au obisnuit cu vremurile cand ei puneau antrenori la DINAMO acum ca sunt sariti din schema cica se retrage ca pun antrenor alti,pai cat au furat de la DINAMO trebuia sa dea 50000 lunar, acum se vad adevarati dinamovisti in situatia data momentan cand la club nu ar trebui sa exziste scandal si dezbinare,acum DINAMO are nevoie mai multa unitate ca niciodata ca timpul e scurt

exact, timpul e scurt ... dar macar sa aiba timp sa se retraga toti cotizantii pana ce echipa luneca in B !

dd_696
dd_696  •  26 Decembrie 2021, 17:01

Cred ca e greseala: poate a vrut sa spuna ca nu mai fura de la Dinamo... asta a furat o viata de la Dinamo, cum sa bage bani?

dvd1
dvd1  •  26 Decembrie 2021, 16:56

la revedere

Vezi toate comentariile (10)
Comentează