FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo se atacă între ei! Mesaj dur către membrii PCH: „Golănași de 2 lei. Acești băieței s-au crezut capi de mafie”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 17:18 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 22:05

Situația complicată de la Dinamo și demiterea lui Mircea Rednic duc la tensiuni între fanii roș-albilor.

Actorul Răzvan Oprea, membru fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, gruparea socios aflată în „opoziție” cu programul DDB i-a criticat dur pe membrii Peluzei Cătălin Hîldan, grupare care deține 20% din acțiunile lui Dinamo.

Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”
DINAMO
Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”

Răzvan Oprea îi atacă pe fanii din PCH: „Timpul acestor golănași de 2 lei a apus”

„N-a ieșit Asociația Dinamoviști pentru Dinamo pentru că n-au vrut cei din PCH. Au vrut să distrugă acest proiect ca să facă prostiile pe care le-au făcut.

Timpul ultrașilor a apus. Timpul acestor golănași de 2 lei a apus în toată lumea. Societatea se schimbă și se modernizează din toate punctele de vedere. 

Suntem o criză în toată lumea, iar acești băieței s-au crezut un fel de capi de mafie, un fel de bomboană de pe nu știu ce colivă. Au făcut numai prostii. N-au înțeles nimic din ceea ce înseamnă socios, din ceea ce înseamnă un parteneriat comunitar într-un proiect.

Banii strânși de Asociația Dinamoviști pentru Dinamo s-au dat toți la Dinamo sub formă de obiecte, pentru copii și juniori. S-au dat mașini de spălat profesionale pentru echipamente, echipamente de joc, mingi, iar pentru echipa mare s-au cumpărat echipamente care s-au donat în valoare de 25.000 de euro. Le-am donat pentru că altfel nu puteam să le dăm banii”, a spus Răzvan Oprea la Sport Total FM.

VIDEO Dragomir despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii lui Dinamo încep să se dezică de proiectul DDB! Retrageri în lanț și un mesaj necruțător: „Cer explicații autorităților pentru banii mei! Să verifice golăniile liderilor de galerie”

EXCLUSIV Revine în lot după demiterea lui Rednic! Jucătorul care profită de schimbarea de antrenor de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  24 Decembrie 2021, 22:46

Fara cei trei crai, DDB nu ar fi existat

paolo16
paolo16  •  24 Decembrie 2021, 06:54
Postat de creeperno115 pe 23 Decembrie 2021, 22:38

DDB ramane cel mai mare program socios din tara. Daca restul de echipe de traditie nu vor forma programe socios, vina nu va apartine DDB

Nu intelegeti ce înseamnă socios, ce rol și ce drepturi au aceștia. Întreabă-i pe cei de la Barca dacă pe bucurica, tararache și anghel i-ar fi băgat cineva în seama acolo.

creeperno115
creeperno115  •  23 Decembrie 2021, 22:38

DDB ramane cel mai mare program socios din tara. Daca restul de echipe de traditie nu vor forma programe socios, vina nu va apartine DDB

Vezi toate comentariile (4)
Comentează