FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic își cere banii de la Dinamo » Cum a reacționat conducerea: „Știe foarte bine contractul”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 16:40 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 16:55

Demis de la Dinamo din cauza rezultatelor slabe, Mircea Rednic își cere salariile restante.

„Puriul” solicită trei luni de salarii, adică 24.000 de euro, până vineri, fiind deranjat de modul cum s-a renunțat la el. 

Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”
DINAMO
Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”

Rednic a plătit de la el aproximativ 40.000 de euro în acest al 5-lea mandat al său în Ștefan cel Mare, pentru diverse cheltuieli ale „câinilor”, iar pe unii agenți apropiați de fiica sa, Luana, i-a convins să renunțe la comisioane.

Răzvan Zăvăleanu: „Rednic are de luat de la Dinamo doar salariul pe noiembrie”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dat detalii despre contractul dintre formația alb-roșie și Mircea Rednic, explicând că acesta are de recuperat doar salariul pe luna noiembrie.

„Nu riscam să bag clubul într-un litigiu cu domnul Mircea Rednic dacă noi nu eram acoperiți de contract. Iar Mircea Rednic știe foarte bine contractul, din scoarță în scoarță.

În contract sunt niște clauze foarte bine stabilite, pe care domnul Rednic nu le-a îndeplinit din punct de vedere sportiv. Nu intrăm în detalii, deoarece contractul este confidențial. Astfel, noi ne-am folosit de acele clauze și am decis să îi reziliem contractul unilateral. Avem să îi plătim domnului Rednic doar banii aferenți salariului pe luna noiembrie. Atât. 

Avea și dânsul o clauză în favoarea sa, dar nu s-a mai putut folosi de ea pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Îmi pare rău că a trebuit să ne despărțim în aceste condiții de dânsul, dar nu mai mergea așa. A trebuit să luăm o decizie pentru binele lui Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru Prosport.

VIDEO Dragomir despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii lui Dinamo încep să se dezică de proiectul DDB! Retrageri în lanț și un mesaj necruțător: „Cer explicații autorităților pentru banii mei! Să verifice golăniile liderilor de galerie”

EXCLUSIV Revine în lot după demiterea lui Rednic! Jucătorul care profită de schimbarea de antrenor de la Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  24 Decembrie 2021, 14:00
Postat de elgabri pe 24 Decembrie 2021, 10:39

Rednic a adus bani de acasa ca sa plateasca fanii care l sustin !!

Corect !!!!!!!!!!!!!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  24 Decembrie 2021, 13:58
Postat de grunchfw pe 23 Decembrie 2021, 17:08

ramanerea in liga 1 a acestei abominatii sarlatane si hoate de echipa numita vitan bazresti,cam asta nu mai este corect.

Vitan barzesti este DINAMO BUCURESTI, nea caisa !

elgabri
elgabri  •  24 Decembrie 2021, 10:40
Postat de st.il. pe 23 Decembrie 2021, 18:53

Rednic își merită soarta pentru că, dintotdeauna, facerea de bine......

Sa faca acest bine la alte echipe cu care ne batem la retrogradare

Vezi toate comentariile (12)
Comentează