FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

EXCLUSIV De ce a clacat invenția lui Rotaru? Legenda Craiovei Maxima a comentat cifrele șocante ale fotbalistului: „Acum nu mai poți spune asta”

Alexandru Ișfan are un bilanț groaznic la juveți / Sursă foto: Imago Images +10   FOTO
Alexandru Ișfan are un bilanț groaznic la juveți / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 15:30 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 18:03

GSP.ro a publicat vineri o analiză a bilanțului dezastruos înregistrat de Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova. Fotbalistul pe care Mihai Rotaru a plătit peste jumătate de milion de euro la începutul anului a oferit o singură pasă de gol în 25 de meciuri, un randament care l-a exilat pe banca de rezerve în ultimele două luni.

Emil Săndoi, un personaj apropiat de clubul din Bănie, fost selecționer la tineret, care l-a folosit pe Ișfan în toate partidele de la Europeanul U21 din vară, a răspuns apelurilor Gazetei și a încercat să găsească explicații pentru regresul fotbalistului dorit în trecut și de FCSB.

Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!
CS UNIVERSITATEA
Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!

Emil Săndoi a comentat situația lui Ișfan: „Nu mai e vorba de acomodare”

„I-am dat credit, așa este, dar i-am dat fiindcă în perioada respectivă juca la Universitatea. Nu existau meciuri în care să nu joace sau să nu intre. El este un jucător cu calități, are și o viteză destul de bună, are și capacitate de efort. E un jucător care dă bine la poartă, are forță. 

Nu știu exact ce se întâmplă cu el. Dacă în returul campionatului trecut ai fi putut spune: «E normal, abia s-a transferat de la FC Argeș», acum nu mai poți spune asta, nu mai e vorba de acomodare. Mie îmi pare rău pentru el. 

Dar trebuie să recunoaștem că mai mulți jucători de la Universitatea sunt în scădere, nu doar Ișfan. Poate că, odată cu venirea noului antrenor, nivelul sportiv al echipei și, implicit, forma jucătorilor vor crește”, a declarat Săndoi, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Emil Săndoi, despre prăbușirea lui Ișfan: „Le-am spus că vor avea concurență după ce nu se vor mai încadra pentru regula U21”

Spre deosebire de sezonul anterior, Ișfan nu mai îndeplinește criteriul jucătorului U21, un alt argument pentru care el a dispărut din prim-plan la Craiova. 

Fostul selecționer spune că și-a avertizat fotbaliștii de la tineret că vor avea parte de obstacole serioase odată cu încheierea „ciclului U21”

„Eu chiar aveam discuții cu ei, le-am spus că va fi concurența mult mai mare după ce nu se vor mai încadra pentru regula U21. Automat, dacă înainte concurai cu doi-trei jucători care îndeplineau regula, în momentul de față antrenorii au mult mai multe variante la dispoziție”, a spus Săndoi. 

Alexandru Ișfan se numără printre fotbaliștii care au dezamăgit crunt la Universitatea Craiova / Sursă foto: Imago Images
+6 FOTO

Au trecut 32 de ani de la ultimul titlu... Și noi aveam presiune în 1991, când Universitatea nu mai câștigase titlul de 9-10 ani. Vă dați seama că acum e o presiune și mai mare, fiindcă au trecut 30 de ani! E normal să fie presiune.

- Emil Săndoi

Ișfan la Craiova: 650.000 € pentru un assist!

Alexandru Ișfan mai contează doar numeric în lotul Universității Craiova, la 11 luni de când Rotaru plătea 650.000 de euro pentru a-l cumpăra de la FC Argeș. Până în acest moment, extrema de 23 de ani tinde să fie cea mai mare „țeapă” din „era Mihai Rotaru”.

Ișfan a pierdut contactul cu echipa încă din perioada lui Reghecampf, iar în ultimele nouă etape a mai strâns doar un sfert de oră în campionat!

Pe 18 august, la victoria de acasă cu UTA, 3-0, Ișfan a fost pentru ultima oară titular în Liga 1 la Universitatea. De atunci, cu excepția puținelor minute bifate cu Petrolul, nu a prins lotul în trei rânduri și a rămas rezervă neutilizată în alte cinci ocazii. Semn că fosta mare speranță a Piteștiului și-a pierdut definitiv din credit la juveți, deși a reprezentat unul dintre pariurile lui Mihai Rotaru la începutul anului.

Ceea ce provoacă stupoare în cazul lui Ișfan e randamentul acestuia. În cele 9 apariții din actualul sezon (campionat + Cupă), el nu are în dreptul său vreun gol sau vreun assist.

VIDEO Jurnalistul Narcis Drejan nu vede cu ochi buni schimbările de la Craiova: „E zona crepusculară, ceva de nedescris!”

Citește și alte știri despre CSU Craiova:

Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!

Primele probleme pentru Ivaylo Petev la Craiova. An încheiat pentru un jucător important!

VIDEO Nu vede cu ochi buni schimbările de la Craiova: „E zona crepusculară, ceva de nedescris!” + Critică scenele cu Rotaru și Petev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  11 Noiembrie 2023, 00:17
Postat de elgabri pe 10 Noiembrie 2023, 15:55

Craiova lui Mititelu a castigat ultimul titlu !!

Palmaresul spune altceva...

22cea
22cea  •  10 Noiembrie 2023, 16:40

Din ciclul , Rotariu , Miculescu sau O. Popescu .

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  10 Noiembrie 2023, 16:14

E un fotbalist slab cu banii astia putea cumpara un jucator ex Yugoslav.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează