FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV De ce a picat reforma fotbalului românesc: „I-am zis lui Dragomir cine îl va înlocui, totul era aranjat cu Hagi și Popescu. Chiar Elena Udrea i-a servit la masă”

Cozmin Gușă voia să-i pună pe Hagi și Popescu la conducerea fotbalului românesc.
Cozmin Gușă voia să-i pună pe Hagi și Popescu la conducerea fotbalului românesc.

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 17:51

Politicianul Cozmin Gușă (49 de ani) a fost prezent la GSP Live, unde furnizat mai multe detalii neștiute despre momentul în care a încercat să-i înlăture de la conducerea fotbalului românesc pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir și să-i înlocuiască cu Gică Hagi și Gică Popescu. 

„Acela a fost și un motiv pentru care am început să forțez, cu mijloace publice legale, debarcarea celor doi șefi din fotbal” 

  • În prezent, Cozmin Gușă este președintele Federației Române de Judo, acționar la Realitatea PLUS, fost deputat și membru în partidul PSD. Acesta a fost secretar general al PSD între 2001 și 2003, în timpul guvernării lui Adrian Năstase, pentru ca mai târziu să îi fie șef de campanie lui Traian Băsescu. 

Picătura care a umplut paharul a fost un meci cu Craiova din 2002 în urma căruia FC Național - unde Gușă era președinte de onoare - a pierdut titlul de campioană în Liga 1. După 18 ani de la acea partidă, Gușă a vorbit în direct despre acel meci, pe care îl consideră ca fiind unul aranjat. (MAI MULTE DETALII AICI)

VIDEO Gușă vorbește despre planul prin care voia să-i pună pe Popescu și Hagi la conducerea fotbalului românesc

„I-am zis lui Dumitru Dragomir că fotbalul o să moară cu ei! L-am chemat amical și i-am indicat cine îl va înlocui, Gică Popescu. Eu demarasem niște discuții în paralel cu Gică Popescu și Gică Hagi. Am căzut de acord cu ei că dacă eu voi demara acest gen de schimbări, Hagi ar fi devenit președintele FRF și Popescu președintele LPF. Amândoi au fost de acord”, a dezvăluit Gușă la GSP Live. 

Elena Udrea i-a servit pe Popescu și Hagi: „Discuțiile au avut loc la celebrul restaurant al Elenei Udrea, chiar ea ne-a servit atunci la masă. Era încântată că cei doi mari fotbaliști au venit acolo. Era o patroană elegantă, atunci au cunoscut-o și ei pe Udrea. Cred că atunci ea era deja consiliera mea la PSD”. 

De ce a picat mutarea pregătită de Gușă

În final, planul lui Cozmin Gușă a eșuat și cei doi au mai rămas mult timp la conducerea fotbalului românesc. Acesta a explicat tot la GSP Live de ce a picat reforma sa.

„Mitică a acceptat inițial să se dea la o parte, a fost foarte civilizat. După s-a dus la Viorel Hrebenciuc (n.r. - fost deputat PSD), speriat fiind de această întorsătură. Năstase nu mi-a interzis, nici măcar nu m-a sunat, dar apoi s-a pornit o morișcă prin care toți cei din fotbal, inclusiv Hagi și Popescu, au fost speriați. Atunci a murit reforma mea. A fost o treabă ratată care și m-a întărâtat. De-asta am ajutat să fie preluat Fulgerul Bragadiru care a devenit AEK București și apoi AEK Poli Timișoara”. 

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Legăturile neștiute dintre Traian Băsescu și titlurile câștigate de CFR Cluj și Unirea Urziceni: „Totul se juca în culise, știți ce poate să facă un arbitru”

Dezvăluiri din interiorul naționalei: „M-a șocat cum i-am văzut pe jucători în hotel. Contra mi-a spus că e disperat"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
115486966066476
Edi Girnita  •  26 Mai 2020, 09:29

Numai jocuri de culise,aranjamente specifice psd-ului și securiștilor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  26 Mai 2020, 08:11

"Interesant" ce spune. "Daca as fi demarat actiunea" Deci nu cluburile votau....ci tot acesti SECURISTI nenorociti !

persanu
persanu  •  25 Mai 2020, 22:43

Interesant este un singur lucru ,acela ca Hagi si Popescu si toata gloata lui spuneau ca Burleanu a fost pus politic :))))) si urlau in stamga si in dreapta. Bai oameni buni, daca te pricepi sa dai cu picioru in minge nu înseamnă că te pricepi si sa conduci o federație, o liga poate ca merge. Sa nu uitam totuși ca Hagi ca manager nu are nici o performanță, titlul câștigat a fost datorită unor blaturi de tort puse exact unde si când trebuiau. Și eu as fi vrut ca Hagi și Popescu sa conducă fotbalul dar sa ne amintim cum au tăcut mâlc când era Sandu la federație si poate si mai important este faptul ca gica Popescu a arătat adevarata lui coloana vertebrală când a intrat la pușcărie, atât de mult a dorit el binele fotbalului românesc. ..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează