FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

De ce a renunțat Hagi la doi jucători: "Unul a fost un pariu eșuat" » Ce se întâmplă cu fotbalistul împrumutat la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 16:30

În această pauză competițională, Viitorul a renunțat la Gabi Iancu, căruia i-a relizat contractul, și la Neluț Roșu, cel care a fost vândut la Levski Sofia, pentru 100.000 de euro.

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, a dezvăluit de ce Hagi a renunțat la cei doi, dar și ce se întâmplă cu Robert Grecu, atacantul de 18 ani împrumutat la FCSB.

" Gabi Iancu a fost un pariu eșuat. El nu a ajuns la nivelul la care Hagi se aștepta să ajungă.

La Neluț Roșu s-a renunțat pentru că sunt mulți jucători tineri de același profil. Sunt tineri pe care Hagi vrea să-i promoveze. Unul dintre ei este Casap. Ei pot fi utili și pot da randament. Roșu și-a găsit o varianta de contract mai bună în Bulgaria, iar Hagi nu blochează transferurile.

Grecu este doar împrumutat la Steaua. El poate reveni la Viitorul anul viitor. Sigur, Steaua are o opțiune de cumpărare. Cred că Hagi a considerat că nu poate face acum pasul spre echipa noastră. Sunt alți jucători în fața lui", a spus Bivolaru la TV Sport ro.

VIITORUL

Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
Veniri: Ov. Herea (Chiajna), Dumitraș (CSU Craiova), M. Constantin (ASA Tg. Mureș), Gavra (împrumut expirat Gaz Metan), Neluț Roșu (Levski Sofia)
Plecări: G. Iancu (contract reziliat), N. Roșu (Levski Sofia)

Citește și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  07 Iulie 2017, 10:15

E grele si cu viitorul Viitorului. Caderea va fi un dezastru total mai ales daca decizia TAS le va fi defavorabila.

1236736003102771
G Marius Cristian Gym  •  07 Iulie 2017, 09:36

Casap are părinții prea BOGATI că sa nu prindă titular, Mai multi jucători au rămas pe afară ex: Șandru, Mă întreb care sunt jucătorii aceia care sunt peste Grecu, Ciobanu, că nu am văzut pe nimeni sa vina din urma.Acestia erau coechipierii lui Ianis și erau INDISPENSABILI, până să fie Ianis "promovat". Apropo pe Cârnaț îl mai știți!!!??, v-ati pus întrebarea de ce a plecat!?

robotzel
robotzel  •  06 Iulie 2017, 17:10

Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)???? Confirmat? Serios? De catre cine? De Gheorghe Hagi? Asta este pe principiul iarna nu-i ca vara sau este gol dupa ce mingia a intrat in poarta?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează