FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

De ce FCSB - Viitorul de azi este meciul care poate intra în istorie

Articol de , - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 09:00

Unul dintre cele mai spectaculoase dueluri ale ultimilor ani din fotbalul românesc le găseşte pe FCSB și Viitorul în stări total diferite.

Echipa antrenată de Bogdan Vintilă vine după cinci înfrângeri consecutive, contraperformanţă întâlnită o singură dată în istoria grupării roş-albastre, în turul ediţiei 1947-1948. Un nou eșec ar stabili cel mai slab parcurs avut de bucureșteni în campionat!

De partea cealaltă, Viitorul este neînvinsă în precedentele 10 partide din campionat, contabilizând șapte victorii și trei rezultate de egalitate, ceea ce reprezintă şi cea mai lungă serie de invincibilitate înregistrată de formaţia constănţeană în Liga 1.

Gheorghe Hagi merge cu gândul la victorie la Pitești și nu concepe să facă pași greșiți. "Eu am spus de mai multe ori că CFR Cluj și Steaua au cele mai bune loturi. Sunt cele mai competitive echipe. Noi suntem în spatele lor. 

Atuul lor e experiența mare pe care o au jucătorii. Știu să se mobilizeze! Noi știm ce trebuie să facem ca să câștigăm. Să alergăm mult fără minge, pentru că altfel nu putem să câștigăm. Trebuie să avem multe ocazii, pentru a marca două-trei goluri pe meci. Eu am pretențiile mele. Sunt mai exigent!", a comentat "Regele".

  • FCSB este echipa cu cei mai mulţi jucători utilizaţi, 31, în actualul sezon al L1, față de doar 25, folosiți de Viitorul 

22de confruntări în Liga 1 au avut loc între FCSB și Viitorul: de 15 ori au câştigat bucureştenii, de 4 ori s-au impus constănţenii, iar 3 jocuri s-au terminat la egalitate

3,05este cota caselor de pariuri ca FCSB să se impună în fața Viitorului. Echipa lui Hagi e favorită și are cota 2,38 pentru un succes la Pitești

DECIZIE » Dat afară înainte de meci!

Viitorul a anunţat despărţirea, pe cale amiabilă, de unul dintre transferurile făcute chiar în această vară, Hamidou Keyta. Fotbalistul francez a semnat în urmă cu doar câteva luni un contract pe doi ani cu Viitorul, însă nu a fost folosit în niciun meci oficial şi a avut soarta lui Najib Ammari, adus şi el de la Dunărea Călăraşi şi lăsat pe liber de Hagi la scurt timp după ce a semnat cu Viitorul.

VEZI ȘI:

Continuă atacurile la Gigi Becali: „Mie îmi pare rău de Bogdan Vintilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
815309251857881
Popa George  •  01 Septembrie 2019, 15:15

numai omeni aveti in cap...nu vedeti ca toti trag cu noi de ne rup ckiloti.n cot!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Septembrie 2019, 11:19

ce cota buna au cei de la viitorul ... daca mizezi 100 ron pe victoria viitorului , castigi 130 ron.... bani pe jos. bani castigati usor.

boierasul
boierasul  •  01 Septembrie 2019, 11:15

cam relaxat *** la conferinta de presa )))) sper sa nu fie obositi dupa 10 victorii consecutive ))) sau sa nu fie o omenie cum a facut Jiji cand a salvat Viitorul de retrogradare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează