FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

De ce fug oamenii cu bani de fotbal » Gabi Torje: „Nu vor să fie întrebați asta”

450.000 € este cota de piață a lui Torje, potrivit Transfermarkt
450.000 € este cota de piață a lui Torje, potrivit Transfermarkt

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 18:54

Gabi Torje (30 de ani), mijlocașul lui Larissa, consideră că persoanele potente din punct de vedere financiar nu-și doresc să investească în fotbalul din România, întrucât acest fapt i-ar aduce în lumina reflectoarelor.

Ziua Independenței sau o nouă perdea de fum? Ultimele vești pe subiectul vânzării clubului: 3 tabere implicate

De asemenea, fostul fotbalist al lui Dinamo a invocat situația „câinilor”, explicând că nu lipsa unei arene noi este principalul motiv pentru care dinamoviștii nu au mai obținut performanțe în ultimul timp.

„Foarte multă lume zice de stadion. Și dacă era stadion, dacă nu se găsea cineva cu mulți bani și care să iubească clubul, era același lucru ca acum”, a declarat Torje, la TV Digi Sport.

Gabi Torje: „Oamenii preferă să stea liniștiți”

„Sunt mulți care au bani, dar care nu vor să iasă în față, nu vor să se implice, nu vor să apară la televizor, ca să fie luați în vizor. 

Nu vor să îi întrebe toată lumea «De unde faci bani?», «Cum îi faci?» și așa mai departe... Oamenii preferă să stea liniștiți”, a mai spus acesta.

După ce a stat fără contract timp de șase luni, Torje și-a găsit în sfârșit echipă în luna februarie. Mijlocașul de bandă cu 55 de selecții și 11 goluri pentru națională a semnat pe 5 luni cu clubul grec Larissa, acord la care mai are opțiune pentru un sezon suplimentar.

Citește mai multe știri de actualitate:

UEFA a stabilit limită pentru terminarea competițiilor interne! România trebuie să modifice calculele

Florin Tănase propus în Premier League! Reacția surprinzătoare a lui Ancelotti

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează