FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De la fotbal la «babaroase»: Cel mai talentat junior al lui Dinamo din ultimii ani riscă să-și încheie prematur cariera!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 01:00

 La 16 ani a promovat la prima echipă a lui Dinamo, iar un an mai târziu a debutat în Liga 1. Acum însă e într-o situație alarmantă și, la doar 23 de ani, riscă să-și încheie prematur cariera. 

Până la apariția lui Patrick Petre pe scena fotbalului dinamovist, Raphael Stănescu a fost considerat cel mai talentat tânăr din pepiniera grupării din Ștefan cel Mare.

A fost alintat "Xavi", a fost în multe cantonamente cu prima echipă a "câinilor", însă nici n-a prins rădăcini la formația la care a crescut, nici nu a născut păreri de rău că și-a irosit ani importanți ai debutului de carieră.

Raphael Stănescu este liber de contract de câteva săptămâni și n-a excelat în ultima perioadă decât pe o rețea de socializare, unde și-a expus dragostea pentru iubita lui, Geo, și pasiunea pentru jocul de table.

Detalii despre situația sa puteți citi în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓După ce a semnat cu Anderlecht, Stanciu a făcut exact ce i-a interzis Reghe când era la Steaua
✓Ce le-au transmis cei de la IML membrilor familiei lui Patrick Ekeng
✓Un rapidist în Laponia » Ce spune Nicolae Vasile despre ineditul său transfer la Kemi Kings
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (88)
ataraxia
ataraxia  •  12 Septembrie 2016, 10:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antishtoia
antishtoia  •  11 Septembrie 2016, 19:54
Postat de Vasiliu Daniel pe 11 Septembrie 2016, 13:31

Cand iti dai like singur la comentariu .. primesti si notificari ? In germania e doar Bayern Munchen ..si btw comentul tau dovedeste doar ca echipa ta e mica rau de tot .. va tot laudati ca nea batut Manchester Chelsea etc etc.. buey voi nu ajungeti pana acolo ... voi sunteti de 15 ori mai mici ? Eu unul stiu ce putem face noi .. voi stiti ce puteti voi ? si da e decat echipa marelui Gigi .. la voi e echipa micului *** New Dinamo V7.3 . si incontinuare melodia preferata *** ( *** e o insulta ? de ce tot cenzurati ?) : Oh, oobee doo I wanna be like you I wanna walk like you Talk like you, too You'll see it's true An Dog like me Can learn to be humen too

Gresesti! Nu imi dau singur like, niciodata. Asta este obiceiul vostru si al marelui om-cu-tu-rma. Apoi, in Germania aia de care zici tu, precum cocalarii, mai exista si Dortmund si Schalke (aia ma cu 5 boabe la voi in plase...) si cu siguranta ca mai sunt echipe, de care tu, agramat cum esti si poate si lipsit de posibilitati intelectuale, nu ai auzit. Apropo, de ce Timisoara a luat 3 boabe in doua meciuri si echipa care ne face cinste, cinci? Nu era mai buna o neprezentare? A, am uitat. Si cand vi se da meciuri la masa verde luati tot 5. Nici pe asta n/o stii? Pacat de capul tau; fce umbra gatului de pomana. Cat despre jignirile tale si ale voastre, din gura unor *** suna a.... like-uri. Curios! APROPO, NU TIN CU NICIO ECHIPA DE LA NOI. Stiu doar ca nu sufar fecesebeleaua, ***, cum v-a zis Morten Olsen cand v-a batut cu pensionarii. Uita/te nick-ul meu! E rau cand... La mamma degli *** è sempre Incinta! *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  11 Septembrie 2016, 16:12
Postat de Vasiliu Daniel pe 11 Septembrie 2016, 13:27

man cum am mai spus ... Exista o singura Steaua care joaca in CL datoriita coeficientului strans in atatia ani .. Faptul ca este condusa de un cioban dictator e partea a doua .. dar acum hai sa fim noi cinstiti ... aratami si mie echipa aia frumoasa si dreapta care o tot ceri tu ? ca sa plece gigi ca talpan ca ***... Nu exista ce zici tu .. e de cat opoveste cu fete virgine care asteapta pe fatfrumos calare pe un cal .. Aici in lumea reala aveam niste *** de conducatori care sunt toti niste varzalai .. Si asta cu daca pleaca gigi echipa nu moare .. esti sigur ? Craiova timisoara rapid etc etc etc etc etc etc Si inca vreo 15 etc ... Steaua de ce nu ar putea sa dispara ? Si ca tot am dat exemple de afara.. in ce situatie e steaua acum a fost si manchester united, liverpool , valencia etc. etc.. viata ta e toata roz ? asta e avem si momente grele eu tin cu Steaua si la bine si la greu .. nu tin cu gigi becali ... Peluzele au datd e greu si au fugit .. tocmai ei care ar trebui sa plece ultimiii .... si ca tot zici FCSB inseamna ca tu crezi ca Armata are drege si face ... Zi`mi si mie in 20 ani ce a facut armata pentru Steluta ta minunata ? nimiiiiic bun e raspunsul decat au *** bani ne`au dat afara de pe stadion si vor sa distruuuga steaua ... ei nu au voie sa faca echipa de fotbal ... asa ca tu suportere stai si te uiti cum te f|_|t turcii ca tie nu iti place de x`ulescu te ca. ci in ea de tara . Ma mai repet o data, Exista o Singu

Agramatule, fa-ne hatârul si scutește-ne de aberații, măcar pe articolele despre Dinamo!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează