FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

De luni se pun în vînzare abonamentele la Craiova. Vezi preţurile!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Universitatea Craiova a anunţat că începând de luni, de la ora 16.00, vor fi puse în vânzare abonamentele pentru turul sezonului 2010/2011, în care echipa craioveană va juca din nou partidele de pe teren propriu pe Stadionul Ion Oblemenco, a informat Mediafax.

Preţurile vor fi următoarele: Peluze - 30 lei, Tribuna II - 60 lei, Tribuna I - 120 lei, Tribuna 0 - 180 lei şi Tribuna oficială Sector A şi B - 3.000 lei.

Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului. Gruparea craioveană a precizat că preţul abonamentelor va rămâne neschimbat pe tot parcursul turului ediţiei de campionat 2010/2011, indiferent de perioada achiziţionării.

Totodată, posesorii de abonamente din returul sezonului 2009/2010, în care Universitatea Craiova a evoluat la Drobeta Turnu Severin, vor beneficia de gratuitate, în aceleaşi zone ca şi abonamentul anterior, pentru turul de campionat 2010/2011.

Abonamentele eliberate la Craiova şi la Drobeta Turnu Severin pentru acest sezon, pe care Universitatea l-a început pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, sunt valabile pentru meciurile din acest tur ce vor fi disputate pe arena "Ion Oblemenco".

Biletele pentru partida FC Universitatea Craiova - Poli Timişora, care va avea loc pe 15 august, începând cu ora 22.00, se vor pune în vânzare luni, la ora 16.00, şi vor avea următoarele preţuri: Peluze - 5 lei, Tribuna II - 10 lei, Tribuna I - 15 lei, Tribuna 0 - 30 lei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ravanelly
ravanelly  •  06 August 2010, 20:59

CRAIOVA SE INTOARCE LA CRAIOVA. PFFF CE STIERE, DA DE UNDE SE INTORC BAIETZI ASTIA, DIN L.C?NUU E PREA FRUMOS DE LA SEVERIN TATAE.AVEAU NEV DE O ARENA MARE CA NU MAI INTRA SOBOLANI IN EA. MITITELU ATRAGE SPUORTERI ACUM LA FIECARE MECI ACASA FIECARE FAN VA AVEA GRATUIT O PAINE(DIN PRODUCTIE PROPRIE ADIK ALEA CARE NU SE MAI VAND)SI UN PRAZ.SA AIBA CE ROADE HOLTENI LA MECIURILE STIINTEI SEVERIN DUPA TOATA PLICTISEALA ACORDATA ,MAKR ATAT SA FACA PATRONUL NOSTRU PLANGARET.HAI CU PRAZU. MATINEU CU VOI

fc_oltenia_craiova
fc_oltenia_craiova  •  06 August 2010, 20:11

forza oltenia craiova alias gm-cfr craiova. suntem cu voi vom avea cea mai frumoasa peluza din tara dupa ce vom promova si vom impartii stadionul oblemenco cu universitatea.

soringealu
soringealu  •  06 August 2010, 20:07

ESTE OK ACUM !HAI STINTA !!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close