FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

De neoprit! Becali se dezlănțuie: "Poate fac niște transferuri înainte de play-off, poate după"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2015 15:07

Gigi Becali a anunțat noi mutări la Steaua, însă încă nu știe cînd vor fi făcute. Cert este că patronul campioanei e deci să mai aducă încă un atacant. Restul posturilor vor fi completate în funcție de evoluțiile jucătorilor din următoarele meciuri. 

"Poate voi face transferuri acum, înainte de play-off. Sînt imprevizibile lucruruile astea. În funcție de ce se întîmplă. După meciul de Supercupă mi-am dat seama că echipa e puternică, însă aveam nevoie de un atacant.

Atunci am pierdut pentru că ne-au lipsit niște jucători. Repet, transferurile țin de ceea ce se va întîmpla în viitor. Voi mai lua un atacant acum și apoi văd ce mai trebuie.

Poate fac niște transferuri înainte de play-off, poate după. Așa a fost și după Supercupă, mi-am dat seama că e nevoie de un atacant și l-am adus", a zis Becali pentru Ziarul Ring.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
dorin_andrei
dorin_andrei  •  15 Iulie 2015, 07:33

Daca transferurile facute + Teixeira erau facute cu 5 saptamani in urma - cum era normal , inaintea cantonamentelor - Steaua avea o echipa omogena care juca fara emotii calificarea in grupele Ligii Campionilor si avea Supercupa - prim trofeu .... Slab manageriatul !!!

1429283900726653
Niculae Blaga  •  14 Iulie 2015, 23:07

POATE FACI NISTE TRANSFERURI DUPA CE ITI DAI *** IN STRUNGA ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Iulie 2015, 20:46

poate ,ff mm m4m4 mmde bou,pai stelei ii trebuie urgent si demult ,un mijlocas de creatie chiar si cu hamroun luat ,inca 2 atacanti si un portar ,altfel nu facem nimic de acum incolo,si ai ratat 4 jucatori foarte buni,texeira ,cernat,amorim,alibec ,esti zero gigi fe-fe-f-e-f-e-wf-wef9we9fe9cali

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close