Comentarii (6)
madridpytyc  •  24 Iunie 2011, 20:07

cum vretri sa castygam un meci cu 30 de juca rapidisti in teren ma refer la schimbari...a fost un joc de verificare cu siguranta in urm 2 partide isi va alege un prim 11 dupa putem sa constati dc avety ce...adica sigur vety avea...ca asa e la noi

tenescu  •  24 Iunie 2011, 12:16

an legatura cu SARKOZY,am o antrebare[nu sant fan anrait al rapidului dar raspunde mi te rog ]an urma cu ceva vreme am fost pe ghencea la meciul celor doua echipe si sustinatorii echipei gazda ne anjurau de mama focului si ne faceau ciori,cioroi si ne aratau cu degetul,m am uitat an stanga m am uitat an dreapta m am uitat cam peste tot unde erau ai nostri ,cu mici exceptii colo colo cate unul cu tenul mai anchis. dar!scuzama mam uitat si la cei ce aratau cu degetul spre noi[adica voi care vorbiti de SARKOZY ]majoritatea sunteti mai negri decat cei de la rapid.cand te mai duci la un meci al echipei tale te tog priveste an jur iar daca nu ti dai seama anseamna ca:esti mai negru decat pari.

panik  •  24 Iunie 2011, 10:35

sa jucam pro.st e mai nou o injuratura? jurnalisti de 2 bani...

bigbelly  •  24 Iunie 2011, 10:30

O sa vedem acelasi joc scremut ca si in primul mandat, ca si la Brasov, ca si la lot... Nu-i nimic nou, atata stie, atata face, Razvan pur si simplu nu stie sa atace. De unde ar sti?!? Pe faza ofensiva, cand are noroc de fotbalisti cu personalitate, il scot ei. Da' lui Razvan NU-I PLAC fotbalistii cu personalitate, pentru ca l-ar trece in planul 2. Are aceeasi meteahna ca si taica-su: el e mai important decat fotbalul insusi.

panik  •  24 Iunie 2011, 10:30

eu nu vreau sa batem pe nimeni in amicale ci doar sa jucam fotbal adevarat cu pase bune, mingi in adancime ,posesie , la asta trebuie lucrat nu sa jucam mizerabil da sa batem cu 1-0.

hristac  •  24 Iunie 2011, 08:13

e doar primul meci ! oricum romanii zic : sa nu te duci la pomul laudat......

Comentează