FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Decizia importantă anunțată de Rapid astăzi în privința transferurilor

Echipa Rapidului
Echipa Rapidului

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 12:52 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 13:05

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a anunțat că în proporție de 99 % ocupanta locului 3 din campionatul României nu va mai face niciun transfer în perioada de mercato de iarnă.

Chiar dacă s-a arătat nemulțumit de problemele de pe faza defensivă ale Rapidului din meciul câștigat de giuleșteni în fața FCU Craiova (4-3), Angelescu a subliniat că nu este doar vina fundașilor și a dezvăluit că antrenorul Cristiano Bergodi are încredere în cei 4 fundași centrali pe care îi are în lot: Cristian Săpunaru (39 de ani), Paul Iacob (27 de ani), Iulian Cristea (29 de ani) și Robert Bădescu (18 ani).

Dennis Man semnează!  Sunt la picioarele lui: „Cea mai frumoasă surpriză a sezonului”
STRANIERI
Dennis Man semnează! Sunt la picioarele lui: „Cea mai frumoasă surpriză a sezonului”

Rapid mizează pe lotul actual

„(n.r. - dacă Rapid transferă vreun fundaș) În acest moment nu, pentru că stafful nu și-a dorit așa ceva. Avem patru fundași centrali în lot pe care antrenorul mizează.

Nu cred că problema defensivă ține doar de fundași. Normal că nu ne convine că am primit multe goluri, dar sper să le reglăm.

99% nu mai facem niciun transfer. Nu mai vine nimeni și nu mai pleacă nimeni”, a declarat Victor Angelescu, conform Digi Sport.

Florent Hasani (pentru 300.000 de euro), Borisav Burmaz (400.000), Ermal Krasniqi (un milion), Damjan Djokovic (gratis) și Marian Aioani (400.000).

Marian Aioani, ultimul transfer al Rapidului

Rapid și Farul au bătut palma pentru transferul portarului Marian Aioani (24 de ani), giuleștenii urmând să achite 400.000 de euro campioanei en-titre, dar și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Bani din cei 400.000 de euro vor primi și cei de la Chindia, formație de la care Aioani a ajuns la Farul.

Rămași fără Horațiu Moldovan, transferat pe 800.000 de euro la Atletico Madrid, oficialii din Giulești s-au orientat rapid și au bătut palma cu Marian Aioani. În schimbul portarului de 24 de ani, Farul va primi 400.000 de euro, dar și-a păstrat și-un procent dintr-un viitor transfer.

Aioani va semna un contract pe 3 ani și jumătate și va primi un salariu lunar de 12.000 de euro, mult mai mare decât avea la campioana României.

Cât va primi Chindia Târgoviște

În plus, va avea diferite bonusuri de performanță, în principal ce au legătură cu titularizarea acestuia în poarta echipei naționale, dar și cu convocarea la Campionatul European din Germania.

Odată cu transferul lui Marian Aioani, nu doar Farul încasează bani pentru această mutare, ci și Chindia Târgoviște!

Dâmbovițenii aveau o clauză de 15% dintr-un transfer de la Farul al lui Aioani. Așadar, în conturile divizionarei secunde vor intra 60.000 de euro din cei 400.000 pe care i-a primit echipa lui Hagi.

VIDEO Marian Aioani și-a făcut portretul: „Sunt un tip liniștit, în banca lui, nu sunt niciodată nervos”

Citește și: 

Horațiu Moldovan, prezentat la Atletico Madrid! Pe cât a semnat portarul adus de la Rapid
ATLETICO MADRID
Horațiu Moldovan, prezentat la Atletico Madrid! Pe cât a semnat portarul adus de la Rapid
Gigă Hagi s-a mișcat repede! Ce a făcut Farul după ce l-a dat pe Aioani la Rapid
FARUL
Gigă Hagi s-a mișcat repede! Ce a făcut Farul după ce l-a dat pe Aioani la Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează