FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizia luată de LPF în cazul celor de la FCSB! Gigi Becali, bucuros să afle și anunț de ultimă oră: "Ne luăm numele înapoi"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 15:52

LPF a făcut câteva modificări importante pe site-ul oficial și a trecut numele FCSB în dreptul tuturor trofeelor câștigate de roș-albaștri, inclusiv a titlurilor adjudecate de echipa din Ghencea pe vremea când se numea Steaua.

Decizia l-a bucurat pe Gigi Becali, care a făcut și o promisiune. A anunțat că echipa își va recupera numele în 7-8 luni.

"A modificat pe site-ul Ligii? Apare FCSB campioană în 1986? Dacă s-a modificat, înseamnă că așa e. Ea e continuatoarea. Pot pune FCSB și Steaua între paranteze.

O să vedeți, FCSB o să-și păstreze și numele de Steaua. În 7-8 luni de zile o să vedeți! Nebunia asta nu poate merge la nesfârșit. Vă promit eu. Aici e vorba de justiție", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

icon Top 10 cote de încercat în prima etapă de Liga 1 - AICI

Echipele care au câștigat titlul de campionă a României, conform site-ului LPF.ro:

1231

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (129)
vasglo
vasglo  •  15 Iulie 2017, 08:48
Postat de catalynn pe 15 Iulie 2017, 04:33

Sa spunem doar ca Luni, ora 9:30AM, primul antrenament cu public al Stelei iar aceasta hârtie de sport becaliota nu a scos un cuvințel! Fotbalul se reîntoarce in Ghencea, steliștii adevărați vor fi prezenți!

Normal, pe cine mai intereseaza o clona?!.....-:)

cleo25
cleo25  •  15 Iulie 2017, 08:36

Ce pot face marionetele de la lpf....de cand a castigat titlul fcsb in anii 80,cand ea nu exista pe atunci? e tipic romanesc sa incalcam o hotarare judecatoreasca ! Dupa mintea lor ingusta exista doua cluburi cu palmares identic ,mai ceva ca gemenii care seamana ca doua picaturi de apa !

catalynn
catalynn  •  15 Iulie 2017, 04:33

Sa spunem doar ca Luni, ora 9:30AM, primul antrenament cu public al Stelei iar aceasta hârtie de sport becaliota nu a scos un cuvințel! Fotbalul se reîntoarce in Ghencea, steliștii adevărați vor fi prezenți!

Vezi toate comentariile (129)
Comentează